Jest szansa że zadziała.
To jest widok strony w wersji do druku
A skąd ja CI go wezmę :)
To opalarką tylko pole razenia wieksze i mozna cos przysmazyc
:) suszarka do wlosow :)
jeszcze nie odebrałem tych uszczelek bo czekam na wypłatę. Ale chcę zobaczyć jak wyglądają zatrzaski bo może wystarczy na wcisk i same zatrzaski zrobią dziurę. Odbiorę jutro albo w piątek
Tak wygląda uszczelka po montażu.
Załącznik 31379
Faktycznie jest problem z odklejeniem czarnych foliowych zaślepek ale użyłem do tego pomarańczowego multitoola z LEGO :)
Jakaś krótka ta uszczelka , u mnie montowana fabrycznie , dochodzi do końca przetłoczenia.
Dłuższa nie może być bo po pierwsze nie ma dalej otworu by ją wpiąć i by wisiała, a dwa to i tak mija rant słupka wiec wystarczy.
U mnie w sw jest tak jak na zdjęciu wyżej
pepe i po montażu tej uszczelki zauważyłeś spektakularne wyciszenie auta czy coś innego pozytywnego?
Zdecydowanie poprawiły się osiągi i izolacyjność akustyczna heheh taki żarcik.
A tak na poważnie to mam wrażenie że trochę ciszej jest, chyba ze to autosugestia.
Ona jest bardzo mięciutka i Ci którzy się obawiają że zetrze im lakier to trochę przesadzają, bo ona nie trze o blachę tylko jak zamykasz drzwi to tak ładnie przylega do kantu wytłoczenia.
W moim poprzednim aucie czyli dusterze po lifcie właśnie wyciszyli bude poprzez uszczelki w drzwiach w stosunku do poprzedniej wersji.
jak wyglada multitool z LEGO - moze synowi zapierdziele na moment :)
Te naklejki są mocne ale jednak nie jakiejś pancerne. Na upartego nawet paznokciem da się podważyć. Schodzą bez śladu.
Załącznik 31390
Probowalem paznokciami masakra a tym minuta i gotowe
ja nie mam czegoś takiego :(
Stara karta płatnicza też pewnie może być.
Mowilem kupic klucze do tapicerki pare zl kosztuje a moze sie przydac do innych rzeczy