To jest widok strony w wersji do druku
-
No to się cieszę że pomogłem.
Mam taką jeszcze uwagę bo przynajmniej u mnie był taki problem.
Czasami samoistnie się wyłączało się gniazdo USB i automatycznie Android Auto.
Po zmianie kabla na nowy wszystko ustąpiło. Nie wiem czemu a kabel w drugim aucie ładuje i przesyła dane wiec był sprawny.
Może coś nie łączyło.:smile:
Pozdrawiam
Paweł
-
Ja się tak jeszcze zastanawiam, bo brakuje mi tego dziadostwa jednak. Czy była by opcja kupna w ASO nowego radia radia która ma wgraną tą opcję... nie wierzę, że tak to zrobili, że nie da się tego nawet w taki sposób ogarnąć. Ciekawe co w sytuacji kiedy masz AA/Car play i nagle pada Ci radio całkowicie. Musza wymienić na nowe z tymi samymi funkcjami...
-
Testował ktoś VLC media player na Android Auto?
Niby jest w polecanych aplikacjach, ale jakoś nie umiem tego uruchomić...
-
Ja tez tego dziadostwa nie uruchomilem
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Ja się tak jeszcze zastanawiam, bo brakuje mi tego dziadostwa jednak. Czy była by opcja kupna w ASO nowego radia radia która ma wgraną tą opcję... nie wierzę, że tak to zrobili, że nie da się tego nawet w taki sposób ogarnąć. Ciekawe co w sytuacji kiedy masz AA/Car play i nagle pada Ci radio całkowicie. Musza wymienić na nowe z tymi samymi funkcjami...
Na pewno idzie kupic tylko czy to sie bedzie oplacalo? Ktos pytal kiedys w aso o wymiane najprostszego radia na to 5.5" dotykowe i zaspiewali 3tys.
-
Używkę zawsze można sprzedać. Na pewno nie będziesz na plus ani na zero. Ale ja kogoś stać to czemu miałby tego sobie nie ogarnąć :)
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Używkę zawsze można sprzedać. Na pewno nie będziesz na plus ani na zero. Ale ja kogoś stać to czemu miałby tego sobie nie ogarnąć :)
Skoro kogos stac to czemu nie ogarnal przy zakupie auta :D
-
- przeoczył
- zapomniał
- wtedy stwierdził, że mu nie potrzebne a po czasie jednak by to wolał mieć
- pożydził wtedy 500 i teraz będzie musiał wyłożyć więcej
Powodów może być milion bo każdy jest inny.
-
Taka sytuacja u mnie w Tipełku się zadziała ;-)
-
[emoji41]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2a2f1ac00c.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
O przyjacielu proszę mi się tutaj pochwalić jak zrobiłeś takiego ładnego mirrora Yanosika :food:
-
Cytat:
Napisał
michajlo89
O przyjacielu proszę mi się tutaj pochwalić jak zrobiłeś takiego ładnego mirrora Yanosika :food:
A proszę Cię bardzo, oto przepis:
Bierzemy telefon z androidem minimum 5 (Lollipop) i go rootujemy (ja miałem starego Huawei P7 i w bardzo prosty sposób się to da ogarnąć bez żadnych chińskich i ruskich programów)
A potem wchodzimy na forum "fałwejów" i robimy krok po kroku jak sympatyczny pan "Dean" napisał w swoim tutorialu :)
https://forum.vw-passat.pl/topic/599...nosik-youtube/
i voila :)
-
kolego Szary83, podaj mi instrukcje obsługi instalacji yanosila do tableta tipo - lasecki@gmail.com
-
Cytat:
Napisał
Koszt77
kolego Szary83, podaj mi instrukcje obsługi instalacji yanosila do tableta tipo -
lasecki@gmail.com
Witam, jest to napisane powyżej.
Warunek konieczny: Telefon z Android minimum w wersji 5 oraz dostęp do roota w telefonie.
Jeśli miałbyś Huawei Ascend P7 to podam dokładną instrukcję rootowania, bo w sumie co producent telefonu to inaczej się to robi, najlepiej na XDA-Developers poszukać opisu jak rootowac konkretny model, a następnie już krok po kroku zgodnie z wpisem z forum VW (nie trzeba się u nich rejestrować by przeglądać forum)
-
Siema siema pytanie czy ktoś był ostatnio w serwisie bo ja chce wrócić do uconnect to się pyta uconnect czy wyświetlić aplikacje auto i tam pokazuje aplikacje jak (w liście) waze telefon androida to multimedia niewiem o co biega z tym
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
-
Nic nie zrozumiałem z Twojej wiadomości. Możesz napisać pytanie po polsku?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ja tez nic nie skumalem... może dlatego ze nie chodziłem do gimnazjum...
-
Dobra gimbus napisze dziś popołudniu..... Będą foty i człowiek mniej zmęczony po pracy będzie
Brawowhiskey ja teraz tego też nie kumam ale to zmęczenie i brak racjonalnego myślenia po pracy [emoji12]
-
Luzik, opisz problem, postaramy się pomóc :-)
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Właśnie to nie problem bo to wygląda jakby dodatkowe opcje może do uruchomienia filmów albo niewiem co....
Zrobię foty będziemy myśleć