Zamawialem 23 stycznia. Terminy się zgadzają, tylko ta homologacja wszystko psuje.
To jest widok strony w wersji do druku
A w jakim salonie zamawiałeś?
Inter Auto Kraków Jasnogórska
ja zamawiałem 6 marca i dziś pan z salonu powiedział mi, że mój jest przewidziany w harmonogramie produkcji 15 - 20 kwietnia. Do tego około 4 tygodni transport, tak więc około 15 - 20 maja powinien być w salonie. Jak będzie w praktyce, to zobaczymy. Ja biorę bez gazu to szybciej go odbiorę. Mam nadzieję.
Właśnie dzisiaj otrzymałem informację, że samochód jest już wyprodukowany i za 3 tygodnie będzie do odbioru :)
Załącznik 27663Załącznik 27664Załącznik 27665Załącznik 27666Załącznik 27667
Ja już czekam :) w czwartek lub w piątek będzie gotowy do odbioru :)
Super!!! Ja muszę jeszcze poczekać 3 miechy ;(;(;(
super autko, gratulacje a teraz te najgorsze 3-4 dni oczekiwania.
ps. fajnie że następne kombi na forum bo jakoś czuję się tu trochę "samotnie"
A to mój. 2300km najechane w 2 tygodnie. 1.4 wolnossak z lpg. W taksówkowej jeździe po Szczecinie pali 10lpg. Raz z rana wyskoczył check jak na zdjęciu , ale po około 10 sek zniknął. Pozatym wszystko super. Teraz już jest bardziej obklejony w barwy firmy. Załącznik 27672Załącznik 27673Załącznik 27674Załącznik 27675Załącznik 27676Załącznik 27677Załącznik 27678
Jak się jeździ na tych alu 17"...ładnie wyglądają,ale czy nie jest zbyt twardo ?
A jak silnik? Daje radę , czy jest bardzo mułowaty?
Na 17" twardo, każdą nierówność czuć, za to w ciasnych, szybkich zakrętach bardzo dobrze się prowadzi, coś za coś. Co do silnika, na miasto daje rade, fajnie, że dali 6 biegów. Na trasie w 4 osoby i pod górkę już jest ciężko, wyprzedzanie Tira trzeba zaplanować.
@kwgpp widziałem Cię dzisiaj "na mieście", prawie mnie na pasach przejechałeś na Wałach Chrobrego :D
Jak kupowałem samochód to nie wnikałem czy brać radio z DAB , czy bez i kupiłem bez. Powie mi ktoś , czy to był błąd? Czy to mi w ogóle do czegoś jest potrzebne?
AM/FM to analogowy sygnał, DAB to cyfrowy, nie straciłeś bo mało jest stacji DAB i raczej nie przybywa
@Pacias; DAB przynajmniej w Szczecinie to tylko Radio Szczecin, Polskie Radio: Jedynka, Dwójka, Trójka, Czwórka, Radio Szczecin Extra, Polskie Radio 24 oraz Polskie Radio Rytm. I nic ponadto. Żadnej Eski Rmf maxx, Zetki itp. Nie wiem jak dalej ale do Kamienia Pomorskiego jest zasięg. Jest z tym tak samo jak z dvb-t. Czysto, nic nie szumi, bardzo dobra jakość dźwięku, jakbyś dobrej mp3 słuchał. Odkąd mam dab to słucham tylko RSExtra, odpowiada mi klimat muzyki i nie gadają za dużo i z reklamami tez nie przesadzają. Ale w Tipo bywa tak, że jak obok jedzie tramwaj, albo są wysokie budynki, to na 5 do 10 sekund zanika sygnał i jest cisza.
A tak wygląda mój Tipek w pełnym oklejeniu i po nałożeniu ceramiki. Moim zdaniem lakier jest bardzo miękki, po 2000km było na nim widać pełno zarysowań, które zrobili klienci, dosłownie od tipsów się porysował przy klamkach. Ale teraz jest zabezpieczony :)
Załącznik 27726Załącznik 27727Załącznik 27728Załącznik 27729Załącznik 27730Załącznik 27731Załącznik 27732Załącznik 27733