Załącznik 26283Proszę porównanie szyby przyciemnionej i nie przyciemnionej
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 26283Proszę porównanie szyby przyciemnionej i nie przyciemnionej
Elegancko.Widać bardzo ładnie.Jutro ja :-)
To prawda pomimo przyciemnienia wszystko widać bardzo dobrze. Super projekt:smile:
Folia naklejana od środka. Zdejmowana była tylko tylna półka boki zostawały.
Tu masz pokazane co i jak https://www.youtube.com/watch?v=yag9AswtdYY
ogólnie filmik fajny ale przeraża jak koleś latał tym nozykiem do tapet po szybie. A widać że koleś ciął folie po szybie i ja na niej docinał. poza tym lał wodę od wewnątrz jakby z niagary sie lało.
Przeraża mnie ten nożyk i full wody na drzwiach, dobrze że u nas plastik ;-)
W profesjonalnej firmie na boczki dają takie nakładki aby się po nich nie lało.Folia tylko i wyłącznie od wewnątrz.Mój się właśnie okleja :-)
Robs daj zdjęcia na forum
ja bym nie ryzykował przodu bo szyby musza miec odpowiednia przepuszczalnosc swiatla dziennego. to jest chyba 70% - tak jest to 70% musi przepuszczać swiatła. Poza tym znam przypadek ze na oklejaniu było pieknie i cudownie i zapewniali ze min70% przepuszcza a policja złapała, sprawdziła i koleś musiał sciagac folie z przodu
Ja przyciemniałem szyby tylne w ASO i w tym celu demontowane były szyby z drzwi. Jedynie na tylnej szybie przyklejali folie bezpośrednio bo jest naklejana od zewnątrz i nie jest w uszczelce
320zł. Obawiałem się że o wiele więcej
Nie zdążyłem dzisiaj zrobić zdjęć bo już ciemno było.Jutro postaram się coś zrobić.Ale dobrze jest :smile:
Robs, i jak te szyby?:D
Zrobione.Fajnie wyszły.Postaram się wieczorkiem dać fotki.
Czekam z niecierpliwością:) Bo chyba sam się skuszę...
A do Chorzowa nie mam daleko, więc jeśli jesteś zadowolony to chyba też tam skoczę.
Musiałeś zostawić samochód czy czekałeś na miejscu?