To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
manio20
Mógłbyś podać co to za forum? Czy raczej TOP SECRET
jak wpisze Ci adres to tutejszy admin go wykropkuje http://******************* dlatego nazwałem konkurencyjny- generalnie dalej przemilczę - wpisz : *(myślnik)*(kropka)pl - a potem zakupy -części - jak nadal będziesz miał problem(i to wykropkują ) to daj adres wyślę Ci na priva
-
458zł z wymianą oleju i wszystkich filtrów
-
Dziwią mnie tak spore rozbieżnosci cen za przeglad w roznych ASO :(
-
Ja mam pytanie, czy po przeglądzie oprócz faktury dostaliście jeszcze jakieś kwity?
-
Powinni odnotować przegląd w książce gwarancyjnej.
-
Do kompletu otrzymuje się zlecenie, w którym zawarte są wykonane prace.
-
Koszt usługi (Przegląd 15 000km) 270 zł brutto
Olej silnikowy 266 zł brutto
Filtr oleju silnika 64,54 zł brutto
Filtr kabinowy 77,29 zł brutto (zalecana wymiana)
Filtr powietrza silnika 120,93 zł brutto (zalecana wymiana)
Razem 800 zl
Bez jaj tyle sobie w Tarnowie zycza
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
hackermuz
Kolego gdzie robiłeś przeglad swojego auta ?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
hackermuz
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Filtr kabinowy 77,29 zł brutto (zalecana wymiana)
Nie napisałeś cen odwrotnie? Filtr kabinowy jest we Fiatach droższy od filtra powietrza silnika :wink: Swoją drogą mnie filtr Mann kosztował około 45zł :wink: Dobrze jest mieć odpowiednie sąsiedztwo.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Nie napisałeś cen odwrotnie? Filtr kabinowy jest we Fiatach droższy od filtra powietrza silnika :wink: Swoją drogą mnie filtr Mann kosztował około 45zł :wink: Dobrze jest mieć odpowiednie sąsiedztwo.
Skopiowane z emaila od Panow z serwisu..
-
Olej 260? W 1.4 95KM jest 3litry Oleju. Kupowałem w aso litr za 55-57PLN. To max wychodzi 180 za olej. Zdziercy. A potem się dziwią że nikt nie chce z własnej woli do nich jeździć.
-
Cytat:
Napisał
jabolek
jeździłeś po Saharze?
-
Cytat:
Napisał
manio20
jeździłeś po Saharze?
W mieście z wiecznym smogiem po roku filtr wygląda źle. Co nie zmienia faktu, że cena za filtr jakby był ze złota
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
jabolek
W Krakowie na Zakopiańskiej, jedyne czego nie wymieniałem to filtra powietrza bo nie trzeba było i nie było jako zalecace w książce.
Przegląd, wymiana oleju+filtr, wymiana kabinowego (zalecane), dolanie do chłodnicy płynu.
-
Cytat:
Napisał
manio20
Napisał jabolek Filtr powietrza silnika 120,93 zł brutto (zalecana wymiana) jeździłeś po Saharze?
Przy jeździe w dużych aglomeracjach miejskich 15000km , filtr powietrza i p/pyłkowy to nie zalecenie , a obowiązek. Filtry wyglądają tragicznie.
-
Dziś zrobiłem przegląd przy przebiegu 30 tys. km cena w aso (Czestochowa) 692,33. Obejmował on wymianę wszystkich filtrów, olej oraz aktualizacje kompa silnika.
-
Powiedzieli co to za aktualizacja?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Powiedzieli co to za aktualizacja?
Nie było jej opisu. W każdym razie mam wrażenie że szybciej reaguje na naciśnięcie pedału "gazu" ale to tylko wrażenie...
-
Przegląd, wymiana oleju (selenia), filtr oleju i kabinowy to koszt 450 zł w Ganinex Katowice. Oczywiście po 15 kkm.
-
Producentem oryginalnego filtra oleju jest ufi ?
-
Cytat:
Napisał
Danilov1992
Przegląd, wymiana oleju (selenia), filtr oleju i kabinowy to koszt 450 zł w Ganinex Katowice. Oczywiście po 15 kkm.
W Zawierciu podobnie - około 450.