I tu się mylisz jeździłem najmniejszą Lancią Y przez 4 lata i auto nigdy mnie nie zawiodło. Wygoda? Pierwsza klasa.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja ma Tipo tipo i mam dzielona kanapę, 3 zagłówki, czujniki zapięcia pasów na tylnej kanapie, poduszki boczne i kurtyny i to bez zwiększania ceny. Model po 22 sierpnia
Czekałem na odbiór 6 tygodni dłużej i miałem szczęście ze udało sie podmienić modele. Ale warto było poczekać
Tak, sprawdzaliśmy z żonka, kontrolki osobno sie zaświecają na górze ekranu w chwili zapiecia/odpiecia pasów. Nie ma jednak czujnika w kanapie ze ktoś siedzi.
Ale wiadomo kto ma zapięte a kto nie. Szkoda tylko ze kontrolki gasną po czasie.
Ale zapalają sie w chwili:
odpiecia, zapiecia i otwarcia drzwi tylnych
Miałem na myśli czujniki w kanapie, a napisałem o klamrach :sciana: Zdziwiłbym się gdyby były w kanapie w Tipo, bo w 500X też ich nie ma. Tylko przez chwilę wyświetla stan, czyli jak w Tipo.
Witam.
Też wczoraj odebrałem Tipo Tipo i mam 3 zagłówki dzieloną kanapę, koło zapasowe, dywaniki i chyba boczne poduszki gdyż są na fotelach metki. Pytanie do Was: czy to tylko metki z napisem Airbag, czy są tam poduszki? Zapłaciłem 42600PLN.
Tak są poduszki. Chyba nie Myślisz, że fabryka robi kogoś w wała. Metki są, poduszek nie ma - tak robią tylko nieuczciwi handlarze. Robienie czegoś takiego to pchanie się pod prokuratora. Masz nowe auto. Nie po dzwonie.
Dziękuję "GROCH30"
Panowie czy mógłby ktoś mi powiedzieć bo naprawdę nie zwróciłem uwagi na to od czego są przyciski po lewym nawiewem w Tipo Tipo :) Czy regulacja wysokości świateł jest w standardzie ?
W standardzie są wszystkie przyciski oprócz halogenów no chyba, że je Masz ( czyli Zamówiłeś ). Jeżeli nie - to zaślepka.
Mniej więcej w połowie roku upgradowano podstawowe Tipo o poduszki i kanapę udzieloną. Jaka masz tapicerkę w tym tipku?
Czy na tym podstawowym wyświetlaczu między zegarami wyświetla się Wam aktualna prędkość, gdzieś na Youtube to widziałem.
Mi nie, ale może w wersji z tempomatem
pobaw się komputerem to znajdziesz. Przy spalaniu jest jako 7 opcja wskaźnik prędkości.
Ale w Tipo tipo?
Sprawdzę po pracy, zawsze ustawiam na aktualne spalanie, ale prędkości nie zauważyłem.