Od Alfy podałem jako ten najbardziej dostępny ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Od Alfy podałem jako ten najbardziej dostępny ;)
Patrząc na odległość od Ciebie, mimo że kiepsko to wygląda to na pewno bym pojechał zobaczyć co i jak Fiat Croma polski salon po kolizji 150KM (5236680978) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dach dostał, wiec geometria tez.
Właśnie tak zrobił zdjęcie, że widać chmury odbijające się w dachu.Jeżeli to rzeczywiście jest od strzału to jest jak napisałeś.
Jak powiększyłem zdjęcie to wyszło, że jest załamany. pewnie ktoś to kupi i zrobi. Ja się bym tego nie podjął.
Taki mógł by być.Ubogie ale jasne wnętrze i do tego wszystkie szyby "w prądzie" Tylko skąd wziąć sponsora....
Jestem wybredny, zamiast sztab w prądzie wole climatronica i tempomat ;)
http://otomoto.pl/show?id=C36580374 ot, taka oferta ciekawa się pojawiła. Nie patrzę na przebieg, bardziej zastanawia mnie czy w tym zestawieniu nie powinna muktifunkcyjna kiera.
auto jest z Niemiec, a tam kombinacje w doborze wyposażenia były przeogromne, także ja bym się nie czepiał. jeśli masz wątpliwości możesz multikierę sprawdzić po nr VIN. kod wyposażenia dla kierownicy 6 przyciskowej to 245.
Pojawił się też UP z fajnym silnikiem i wyposażeniem, ale z korbami z tyłu Fiat Stilo 12500 PLN. Góra Puławska - otoMoto.pl
Brak zaślepki do holowania :)
Mocno pucowany. Zobacz przy drążku ile plaka...
Aż się świeci jak psu .....
Już widzę jak to się wszystko lepi - brrrrr
Co do zaślepki - takich rzeczy się nie gubi - więc albo był wciągany na lawetę, albo coś z przodem było robione. Różne pomysły przychodzą do głowy :)
taka zaślepka kosztuje na allegro 14 zł, na szrocie pewnie z połowę tego. handlarz bez wyobraźni.
Dziś byłem oglądać: http://darohh.otomoto.pl/ford-s-max-...C35770737.html
Można powiedzieć ze od sprawdzonego sprzedawcy. Facet konkretny, nie ma nic do ukrycia... czas mam do Piątku, żeby podjąć decyzję.
do Fiata nie podobny ;)
Tak to się ot tak gubi.Dla Niemca takie Stilo to stary fiatowski parch i ma w dupie zaślepkę w zderzaku,zapalniczkę,podnośnik czy co tam jeszcze jest łątwego do zgubienia.Kupiłem ostatni Pandę 2009r.90 tyś ładna,czysta od pierwszego właściciela.Auto z dwoma kołpakami,bez zapalniczki,wkrętki, tylniej zaślepki w zderzaku ba nawet bez podnośnika.Gdy go pytałem o te rzeczy tylko głupio się uśmiechnął i powiedział Ich habe keine ahnuhg.Auto to rzecz a nie przedmiot kultu i uwielbienia.Mówię o zwykłych autach a nie supersamochodach.