Dzięki stilo3d - zdjęcie też udało mi się z przeglądarki wyciągnąć ale myślałem, że zestawię to z ogłoszeniem. Tak dla potomnych :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki stilo3d - zdjęcie też udało mi się z przeglądarki wyciągnąć ale myślałem, że zestawię to z ogłoszeniem. Tak dla potomnych :)
A ja ją wczoraj przy okazji ogladalem ze szwagrem. No coz widac ze handlarze nie próżnuja
no muszą handlarze z czegoś żyć...:food: Generalnie jest bryndza wśród handlarzy... jeśli chodzi o sprzedaż aut...
Kombinują na wszelkie sposoby... Mój kolega z okolicy dorabiał sobie jako mechanik po godzinanch - PS już tam nie pracuje...I opowiadał co się wyrabia. Łepek przytargał pięknego C8 wersja ciężarowa z tych ostatnich wypustów ( 2 fotele)...Nie bity nic...Blacha super, lakier tylko do polerki... Pogrzebali w silniku, foteli przyszło 7 nowych z tapicerkami od dawcy, oczywiście kierownica, mieszek, pedały, nowa książka serwisowa, - oczywiście porzucana kilka razy po warsztacie, parę pieczątek (z serwisu niemieckiego - odkurzaczy :haha:) i najlepsze cofnięcie licznika z 600tys na 150tys... to jest kryminał :mad: i się kula gdzieś po Warszawie... brak słów
Zanim znikło zrobiłem fotkę Załącznik 15703
jakbyś patrzył wyżej to jest ta sama fotka ;-)
No i oto Polska jest - kręć, matacz jak tylko możesz - bo się nigdy w życiu 'dziecko' nie dorobisz - jak to mamusia mawiała. I "handlarzyki" słowa mamusi głęboko do serca biorą. Niestety :(
Ogłoszenie wróciło z powrotem, z tym że brak zdjęcia licznika poza tym stan licznika i cena bez zmian.
Fiat Croma 26900.00 PLN. kraków - otoMoto.pl
Ehhh... Ciekawe czy dałoby się to zgłosić jeszcze raz na Otomoto mając za dowód wałka poprzednie zdjęcie? I tak do skutku aż koleś zmieni przebieg w ogłoszeniu :)
Lancia Klub Polska • Zobacz temat - Croma 08.2010 1.9JTD 150KM DYNAMIC
Może coś takiego,co prawda nie ten przedział cenowy ale auto pewne i dopieszczone.
cocoon dzięki za linka, propozycja kusząca ale niestety nie ten przedział cenowy.
Panowie, spójrzcie na komisy. Na te masy aut stojące tam od nie wiadomo kiedy. Niektóre auta wręcz wrastają w grunt, na którym stoją. Auto używane zużywa się w naturalny sposób w trakcie eksploatacji. Stojące auto po prostu niszczeje. Nie dziwcie się, że handlarze wyczyniają cuda by sprzedać auta z placu. Dlatego nie biorę pod uwagę auta z komisu, bo to potencjalna mina. Chyba, że chodzi o świeżo wstawiony wóz z pewną, krajową historią i od znajomego właściciela komisu. Ale to wyjątek niestety i nie każdy ma taką możliwość. Zwłaszcza jak szukamy konkretnego auta.
Tą czarną Cromę ja sprowadzałem (co była na autokaciku i tutaj na giełdzie),znalazła już nowego właściela :)
Będę miał kolejną do 2 tyg. maks. - już czeka na mnie we Włoszech (lub nawet 2 szt.)
Więc jak coś to PRV :)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Dlatego właśnie nie można wierzyć w cuda, że kupi się 2008 rok z takim wyposażeniem...za 26900 :lol:
Policzcie sobie transport, opłaty, podatki...no po prostu się nie da:) No dobra da się...ale musi mieć 300tys. przebiegu i wtedy kupuje się takie auto za połowę ceny rynkowej danego rocznika. Ale dalej zostaje transport, opłaty, podatki itd.
dextus dzięki za info. reszta na PRV.
Chciałem Wszystkim podziękować w pomocy zakupu Cromy. Dziś zakupiłem auto od klubowicza artjas z forum Lancii.
Wrażenia z pierwszej jazdy i przejechaniu 150 kilometrów z tego 130 po autostradzie Kraków-Jastrzębie zajefajne :happy:
A jednak :bravooo:
cocoon dzięki za linka :)
Niech się kręci :smile:
widziałem Cię na mieście, gratulacje :)
Tomabr dzięki, musimy się spotkać gdyż nie ogarniam tej techniki ;-)
pewnie, odezwe się w poniedziałek do Ciebie ;)