To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Wymiana kół -
W ASO krzyczą jakieś chore kwoty za te dekielki.
Na allegro widziałem nówki za 66 zł sztuka.
Ale zastanawiam się czy nie pójść na skróty i zaślepić tylko otwór z piastą czymś takim:
NOWE ZAŚLEPKI DEKIELKI DEKIELEK FIAT 60 mm (4718120150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ktoś kiedyś próbował? Rozmiarowo powinno pasować.
-
Cytat:
Napisał
crovva
Cena 800 PLN - foto robione na szybko
Komu, komu bo idę do domu. Oferta ważna jeszcze tylko przez kilka dni bo w weekend zmiana kapci ;)
-
Wczoraj sprawdziłem moje stare zimówki - 2 były z 2008 roku (od nowości!) a głębokość bieżnika wynosiła ok 5 mm. Już wiem dlaczego tak się ślizgały na śniegu.
W związku z tym postanowiłem kupić nowy komplet na dłużej. Tak jak zapowiadałem, kupiłem komplet DĘBICA FRIGO HP 205/55/R16. Z pierwszej jazdy wrażenia są pozytywne. Na suchym, przy ok 4 stopniach Celsjusza i prędkości ok. 150 km/h prawie ich nie słychać. Przyszłość pokaże jak sprawują się na błocie i śniegu...
-
czy ktoś wie jaki rozmiar mają dekielki do tych felg ? http://img02-otomoto.sogastatic.pl/4...34990724_1.jpg
-
Cytat:
Napisał
Runo
Mam zapasowe dekielki do tych felg i innych (tak w razie "W")... z czerwonym znaczkiem - oryginalne Fiatowskie... ( to jest to samo co z niebieskim znaczkiem - rozmiar uniwersalny) jak przyjdę dziś z roboty to je zmierzę i cyknę fotę... i wrzucę na forum...
-
i jak ? wrzucisz coś ? chyba że tak długo pracujesz to luuuz :)
-
Poza konkursem.. ma ktoś na sprzedaż 18-tki z Cromy poliftowej?
-
A była Croma sprzedawana z takimi kołami? Instrukcja mówi o kołach 16 i 17. Gdybym miał szukać felg 18 to chyba szukał bym od alfy bo są ładniejsze.
-
No byla byla..
Co do kol z Alfy. Do Cromy pasuje tylko jeden wzor w rozmiarze 19 ale cena zabija..
-
Noooo....19 z wersji TI :food::cool:
-
Dokladnie ☺ innego wzoru z alfy do Cromy jakos nie widze.
Mialem reanimowac swoje 18tki ale stwierdziłem ze kupie drugie w lepszym stanie, aktualne zostawie jako zimowki...
Szukam od paru dni kompletu z Cromy FL ale dwie oferty ktore ostatnio widzialem wygasly, sprzedajacy milcza..
-
No niestety nie ma zbyt dużo tych felg, powiem nawet że prawie w ogóle ich nie ma, szukam dla siebie też takich 18 i jak na razie lipa...myślałem też o alessio F1 18'', miałem takie w stilo tylko że 17 i dawały radę, znalazłem też zdjęcia cromki na takich felgach :lol:
-
-
Zaraz poszukam zdjęcia i Ci pokażę...myślę też nad 18 z opla OPC :lol:
http://olx.pl/oferta/oryginalne-felg...tml#28a680c1ae
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
ok...znalazłem http://forum.autokacik.pl/files/288316064-871872a647f1cd79.jpg
-
Przymierzalem VT ale jakos mi nie leza.. albo ori z Cromy FL albo Rondell 06RZ albo ori z Corsy D OPC albo z VW Scirocco ale kopie oryginalnego wzoru
Szczerze tp nie wygladaja zle..
-
Witam, jak sytuacja? Wybrałeś coś, zdecydowałeś się na jakiś wzór, model 18'' :lol:
-
Nie. Poki co mi się nie spieszy..
Narazie realizuje inne plany związane z samochodem ☺