Mam założone Visee Aquatec. Dobre polskie wycieraczki za rozsądną cenę. Za kpl na przód dałem w tym roku coś ok. 90zł.
To jest widok strony w wersji do druku
Mam założone Visee Aquatec. Dobre polskie wycieraczki za rozsądną cenę. Za kpl na przód dałem w tym roku coś ok. 90zł.
Założyłem oximo, pierwsze dwa dni mniejsza wycieraczka zostawiala smugi, myślałem o reklamacji, ale jakoś szybko jej to przeszło i od pół roku jestem zadowolony, komplet za 100,- wymiana w minute...
Też chce kupić te visee - jakie wymiary pasują do Cromy?
przy okazji wymiany szyby założyłem Kamoka i dają radę
u szklarza 70 zeta to fajna cena
ja kupiłem takie
https://galonoleje.pl/430mm-17/3855-...v-a-430mm.html
https://galonoleje.pl/600mm-24/3870-...v-a-600mm.html
pasują elegancko
Dalej jestem zadowolony z Visee Aquatec :) ale doradźcie mi co z tyłem ? bo w ogóle mi już nie zbiera tylko marze ...
Kup do tyłu same pióra wycieraczek, mogą być najtańsze bądź ze średniej połki, dotnij na wymiar i odpowiednio je dognij aby "przykleiły" się do szyby.
Zwykle robiłem tak, że jak zmieniałem przód to docinałem starą gumkę i montowałem w tyle. Niestety teraz jak mam płaskie to jest gorzej, ale może kupić za 10 zł pióro i będziesz miał na 2 razy jak się postarasz.
A jak kupiłem Good Rain. Miesiąc je mam i póki co zbierają bardzo dobrze i chodzą bezszelestnie nawet dziś pogoniłem 150 i zbierały bez zarzutu.Załącznik 29761
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Rozmiar tak jak w oryginale 600 i 430.
Zamówiłem właśnie komplet na przód Visee Aquatec SV-A.
Czytając opinie liczę że bedą bardzo fajne :smile:
Ja również. Zobaczymy co to będzie.
Ja w czerwcu zakupiłem na promocji w Tesco wycieraczki ALCA Super Flat (24''-600mm, 18''-450mm) + dodatkowy adapter T2 za około 40zł. Jak na razie są OK. Zmieniłem też pióro/gumę w tylnej wycieraczce (obyło się bez docinania, kupiłem zwykłą wycieraczkę w identycznym wymiarze [teraz już nie pamiętam ile to było cm], wymontowałem pióro i założyłem do oryginalnego ramienia).
Załącznik 29764
Ja zakupiłem tutaj:
Link do Allegro
Osobiście polecam. Mocowanie zrobione typowo pod Cromę, bez przejściówek i... Jakoś tak przyjemniej zbierają. A przez służbowe Hyundaie i30 mam na tym punkcie mega bzika, bo tak wycieraczki to porażka. Zobaczymy, ile tutaj przetrwają, oby do zimy chociaż, bo tanie nie były. :) Ale w normalnej pracy słychać, że są bardziej ciche od tych Kamok i innych "budżetowców".
Po roku mogę stwierdzić :
Visee Aquatec W Cromie jak najbardziej okej :) Dalej mają się dobrze . Zbierają jak należy i nie hałasują . ( Koszt 70 zł )
W Fordzie mam Good Rain (też kupowane na wiosna 2017 ) i własnie guma się rozlazła i marze. Ale jest ich plus - kupiłem same gumki i wymienię . ( Koszt samych gumek - 2 sztuki z wysyłka około 20 zł )
Rowniez polecam visee aquatec. Motgumy w porownaniu do nich to szrot.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
Kupiłem Motgum ze względu na cenę (54zł z wysyłką). Jak do tej pory zbierają idealnie, nie przeskakują nie piszczą itd. Generalnie zakup udany. Po zimie jak się zmęczą to nie będzie żal wymienić na nowe. Zastanawiałem się długo nad B. Aerotwin ale doszedłem do wniosku, że jak będzie coś nie tak to lipa bo opinie czytałem różne. Poprzednie Championy poszły w śmietnik, w porównaniu do tych to jakaś pomyłka.
Motgumy polecą jak Championy :cool:
A ja jak kupowalem crome w Niemczech, zauwazylem, ze wlasnie ma zamontowane na przodzie Championy. Powiem szczerze, ze sprawowaly sie o niebo lepiej niz motgumy.
Motgumy po chwili od zalozenia juz chrobotaly, przeskakiwaly. Posilkowalem sie smarowaniem gumek silikonem w sprayu i pomagalo.
Po zalozeniu visee aquatec cisza i spokój. Działają, tak jak powinny dzialac prawdziwe markowe wycieraczki. Przede wszystkim są bardziej masywne niz motgum, a do tego piórka wydają się być wykonane z lepszej jakosciowo gumy.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka