mała poprawka, przy większych wartościach głośności--zapomniałem dopisać. :)
To jest widok strony w wersji do druku
mała poprawka, przy większych wartościach głośności--zapomniałem dopisać. :)
biedactwo... :(
Załącznik 8005
Czy to jest Twoje auto,co się stało...? masakra
Czyżby prima aprilis? :)
hmm ciekawe - pasażer puknął głową w szybe
Zebys tym zdj nie wykrakal
jeszcze jakby ktos nie napisal prima aprilis to by latwiej mozna bylo by sie nabrac..Ale wylozyles sie na nazwie zdjecia :D
Da się go jeszcze wyklepać ;)
Zaczynam coś powoli robić. Dziś trochę pogrzebałem, przed chwilą wróciłem do domu. Wymieniłem kable od głośników, nie łatwa sprawa przy dość dużych dłoniach. Przy okazji odnowiłem prowadnice szyb--tj. wyczyściłem wszystkie syfy i obficie je nasmarowałem, teraz śmigają tak jak powinny. Poza tym ustawiłem jeszcze głośniki, tak, żeby nie przeszkadzały w opuszczaniu szyb--wcześniej lekko haczyły, teraz jest ok. ;)
Załącznik 8166
Prawe drzwi, po operacji. ;)
Załącznik 8167
Załącznik 8168
A tu małe zaskoczenie--drzwi są nie oryginalne, były malowane, wcześniej były białe. A samochód miał być bezwypadkowy. :D
Załącznik 8169
Prowizoryczne wyciszenie, miałem trochę zbędnej taśmy to przykleiłem, różnicy nie ma, ale może nie będzie się kurzyło na prowadnicę. :)
Załącznik 8170
a tyle obciąłem maskownicy od głośnika. Teraz wszystko siedzi, tak jak powinno.
Załącznik 8171
Załącznik 8172
Jutro mycie, woskowanie, odkurzanie, plakowanie. Wiosenne porządki. :)
Wiosenne porządki c.d. :)
Załącznik 8184
Załącznik 8185
Załącznik 8190
Załącznik 8191
Załącznik 8186
Załącznik 8187
Załącznik 8188
Załącznik 8189
Odnowiłem sobie też znaczki, wcześniej były jednokolorowe, srebrna farba odeszła.
Załącznik 8192
Załącznik 8193
Załącznik 8194
Załącznik 8195
W jaki sposób odnowiłeś?:)
Pomalowałem farbką modelarską o kolorze chromu. :)
oo jaa...Odnowiles..pomalowales..umyles itp itd..
A na pierwszym zdjeciu jedna lampa ci sie nie swieci..Jak tak mozna :P..
no ladnie sie prezenci, ale strasznie kuja w oczy nakladki progowe przykrecone na wkrety ;p
Jedna żarówka jest stara, słabo świeci, będę musiał wymienić. A te wkręty to nie moja sprawa, ale jestem ciekawy czym się kierował ktoś kto je zakładał. Aż boję się tego odkręcić, więc póki co, jak się trzyma, to niech się trzyma. W wakacje będę robił blacharkę, więc myślę, że i progi nowe wstawię. Orientowałem się jak z ceną, podobno 70zł za jeden. ;)
jaki szampon
taki:
Załącznik 8197
jeszcze czeka go woskowanie, dziś już nie miałem czasu. ;)
reperaturki w takich cenach chodza i jest to akurat najmniejszy koszt calej operacji :) najwiecej sie placi za wspawanie/wklejenie i pomalowanie z zabezpieczeniem :)