Ja tez zachęcam, bo będzie się działo :D
To jest widok strony w wersji do druku
Hehe, Marta fajne konkursy wymyśliła dla Was, będzie bardzo integracyjnie! Wczoraj cały wieczór siedziała i wymyślała ;)
miszko to podziękuj jej bardzo mocno naszym imieniu :D
Nagroda też będzie fajna do powalczenia ;) Czekam właśnie za odbiorem nagród na zlot, a w poniedziałek jadę po smycze (identyfikatory).
W poniedziałek wieczorem też zamknę plan rajdu ;) Będzie integracyjnie.
Nie mogę sie doczekać ;)
Cześć staruszki!!! :) O mnie to nikt nie pamięta!! (żart) :) U nas niestety znajomi co jeździli z nami co rok są w Holandii i ciężko mi namówić moją Sandrę :) Miszko dziś postaram się dowiedzieć wszystkiego mam nadzieję że przyjedziemy na dzień noc i dzień ;) (w tym roku nie piję) ha ha ha ;p
Będą smycze FKP? :D
No właśnie Marcinie, tak cicho od Ciebie. A na cały zlot nie wpadniesz?
Co do nagród, to mam już skompletowane zestawy, a między innymi nagrodami będą:
- kalendarze ścienne z modelem Fiat 500
- myszki komputerowe (Fiat 500)
- pen drive (Fiat 500)
- czapki Fiat
- bluza Fiat
- zawieszki do telefonu w kształcie Fiata 500
- koszulki klubowe TTT
- kubki klubowe FKP
- naklejki klubowe FKP + herby klubowe FKP
Niestety nie robiłem, pomyślę o tym jeszcze, tylko czasu mało i pewnie nie zdążę skompletować.
Czapka dla mnie!muszę wygrać w czymś.
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
No to bedzie rywalizacja zacieta :D ja tez jaką bluze albo cos chciałbym wygrac ;)
Miszko bardzooo bym chciał ale pierwsza sprawa że Sandra sama nie chce jechać za bardzo - nie wiem czemu twierdzi że znowu będę chodził ciągle pijany. A drugie że wypłaty 10-go dopiero. Ale jeszcze namawiam znajomych. Chciałbym chociaż na chwilę przyjechać albo na dłuższą chwilę. Jak przyjadę to wezmę do puli nagród parę smyczy SPARTY WROCŁAW wiem że jest paru kibiców żużla na forum ;)
Egooon !?! ty jesteś z Pleszewa :O :) Miło wspominam ostatni Rajd Pleszewski :) szkoda że nie wiedziałem wcześniej!
Sami ;) Inne dziewczyny na zlocie też będą ;) Bynajmniej macie weekend do zastanowienia, jak chcecie wpaść to musiałbym wiedzieć dzisiaj, bo dzisiaj przekazuję listę do kuchni (ile obiadów itp.).
Zaś wpłaty możecie robić i nawet na zlocie mi.
Plan zlotu, już z zamkniętymi ramami czasowymi.
1 maja, wtorek
Do 16:00 â Przyjazd uczestników do ośrodka, zakwaterowanie, omówienie spraw organizacyjnych
20:00 â Oficjalnie otwarcie zlotu przy ognisku/grillu
2 maja, środa
8:00 â 9:00 â Śniadanie (szwedzki stół)
9:00 â 9:30 â Zbiórka uczestników przy autach
9:30 â Wyjazd kolumną aut pod elektrownie Pątnów I/II (trasa około 6 km)
Od 10:00 â Zwiedzanie elektrowni Pątnów I oraz Pątnów II
12:00 â Zakończenie wycieczki, wyjazd w kierunku lokalizacji parku linowego ( trasa 9km)
12:30 â Rozpoczęcie zabaw w parku linowym, do przejścia wybrana trasa: łatwa/średnia/trudna
15:00 â Obiadokolacja (dwa dania), czas wolny po obiedzie
18:00 â Rozpoczęcie grillowania i ogniska koło pałacyku, zabawy i konkursy integracyjne
3 maja, czwartek
8:00-9:00 â Śniadanie (szwedzki stół)
9:15 â Zbiórka przy autach, omówienie zasad rajdu turystycznego, rozdanie planów
9:30-10:00 â Start załóg
14:00-15:00 â Planowane powroty załóg z rajdu
15:30 â Obiadokolacja (dwa dania)
16:15 â Zbiórka wszystkich uczestników, ogłoszenie zwycięzców rajdu, rozdanie nagród rzeczowych, pożegnania i zakończenie zlotu
[COLOR="Silver"]
Michał, ty rozumiem jestes we wtorek od godzin rannych tak :?:
Też planuje już być od samego rana.
No my też jakoś tak w południe będziemy. :-)
Pytam, żebym za wcześnie nie był haha
Paweł Ty to masz chyba najdalej z Nas wszystkich:-P
lukasz, no tak wyszło i nic na to nie zrobię :D