Najpierw przy nim robiono mi zdjęcia i tak sobie pomyślałem że i Marysi cyknę fotke żeby wszyscy wiedzieli że autko mnie do Świebodzina zawiozło a nie że jakimś autobusem jechałem;)
To jest widok strony w wersji do druku
Najpierw przy nim robiono mi zdjęcia i tak sobie pomyślałem że i Marysi cyknę fotke żeby wszyscy wiedzieli że autko mnie do Świebodzina zawiozło a nie że jakimś autobusem jechałem;)
Hehe no to fantastycznie ;)
Dawno nic nie pisałem w temacie bo nic się nie działo, ostatnio Fiacik przeszedł przegląd śpiewająco ;) A dzisiaj zawitały nowe klamki bo stare były uszkodzone w przednich był tan taki zawias połamany:( Dzięki temu są teraz ładne srebrne:D
Dodaje dwa zdjęcia mojej starej klamki i kilka tych nowych;)
Załącznik 4995
Załącznik 4996
Załącznik 4997
Załącznik 4998Załącznik 5001
No jak dla mnie, to zajebiaszczo to wygląda :D
Mi się też podoba:) A wymieniałem je coś ponad 4 godziny;)
No tymi klamkami auto awansowało na klasę wyżej ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To są takie jak mówiłem Ci egon żebyś do siebie kupił i nie będziesz miał problemu z parceniem.
Damian50 wszystko in plus ;-)
Dzisiaj nastąpił ten moment i Marysia zrobiła ze mną już 10k km odkąd ją kupiłem:)
Załącznik 5044
Te klamki to z Marei tylko w kolorze ? czy z innego auta ? pytam z ciekawości bo u siebie mam z Nuova 500 :smile: aa przebieg fajny, oby kolejne 260 tyś km bezproblemowo :smile:
W kolorze dużo lepiej wyglądają :wink: W załączniku fotka, ale mała i słabo widać a nie mam nic większego, aktualnego...postaram się coś cyknąć lepszego to podrzucę.Załącznik 5050
Zacząłem zastanawiać się dzisiaj nad oponami na zimę i nie wiem co wybrać w takiej dobrej cenie, myślałem nad Dębica Frigo 2 co proponował byrrt w innym temacie, jak myślicie dobry wybór na allegro są po 152 zł/szt, będę kupował 2;) I jeszcze pytanie czy jak mam dwie kupione w zeszłym sezonie i profil mam 70 to te nowe które dam na przód też kupić profil 70 czy niższy?:)
Na tył zakłada się lepszy profil....