Teraz to już nie pamiętam,bo brałem hurtem :tongue Pewien kolega z klubu Alfaholicy obszył mi kierę,podłokietnik,gałkę dla rodziców i oczywiście sprzedał mi obszytą gałkę od 147.Reszta na PW ale było warto :cool:
To jest widok strony w wersji do druku
Teraz to już nie pamiętam,bo brałem hurtem :tongue Pewien kolega z klubu Alfaholicy obszył mi kierę,podłokietnik,gałkę dla rodziców i oczywiście sprzedał mi obszytą gałkę od 147.Reszta na PW ale było warto :cool:
No i maryśka dostała nufffke ricambi-antenke :mrgreen:
Załącznik 2019
No widzę, ze oryginał ;)
No i przyszła kolej na kolejną wymianę oleju i filtra oleju.Zmieniłem markę z Mobila 2000 na Valvoline Max Life Diesel.Tym razem nie udało mi się znaleźć na Allegro oryginalnego filtra,więc zakupiłem Mann-a.
Przy okazji że autko było podniesione nieznacznie,zamontowałem osłonę dolną silnika,żeby się tak nie brudził i przy okazji żeby nie stygł tak szybko http://forum.tempra.org/images/smiles/icon_cool.gif Dzięki temu silnik zrobił się troszkę cichszy http://forum.tempra.org/images/smiles/icon_razz.gif
Załącznik 2288
A tu stoi osłona tuż przed jej montażem http://autokacik.pl/images/graemlins/palacz.gif
Załącznik 2289
Ewidentnie za małpowałem pewnego kolegę :wrednyusmiech:
Czyżby tydzień świstaka hehee.
Kurcze jest problem z przednimi lampami.Są dość mocno zakurzone w środku i w lecie chcę je rozebrać i wymyć,ale dzisiaj się im przyglądnąłem i powiem Wam że dość mocno "wypiaskowane" są klosze :8O::;(: Nie wiem co z tym zrobić,bo nie uśmiecha mi się wydawać sto zeta na dwa chińskie klosze :-k
Niestety ale jest uszkodzona.Druga mniej ale też koleś przejechał gdzieś po rancie :roll: Szukam co jakiś czas pod kolor ale też często są rozwalone.
dziś byłem na szrocie i w takiej jakby dziupli no i tam stało kilka braviszonów, nawet jeden w Twoim kolorze, tylko nie mogę sobe przypomnieć czy miał halogeny.
jak będę tam następnym razem to zajrzę
Jeśli chodzi o lampy to słyszałem, że można je polerować.
O widzisz bo u mnie w okolicy to na prawdę czarna dziura.Kiedyś pojawiła się na złomie Marengo z 2002 roku to troszkę ją obskrobałem,ale też nie było zbytnio z czego bo autko było zakatowane na śmierć.I po paru dniach została z niej kostka,więc się nie nachapałem ;-)
Jak byś coś znalazł w kolorze to chętnie odkupię.
Aha przypomniało mi się jeszcze o końcówkach kierowniczych.Ostatnio tak jak by pojawił mi się luz na przekładni kierowniczej i po dzisiejszych badaniach wyszło że końcówki mają już dość naszych dróg.Polecicie jakąś firmę :?:
Co do lamp to dobrze słyszałeś, można je wypolerować jeśli szkło zrobiło się matowe, żeby efekt był trwały potrzebna jest dobra polerka ( nie taka z marketu za 99.99zł) i dobra pasta polerska oraz 30min wolnego czasu ;)
Na wiosnę będę robić to w swoim ;)
Zielony no brawo, Marysia widzę ma u Ciebie jak u Pana Boga za piecem ;)
Ja mam końcówki u siebie Delphi już z 30tys i nic się nie dzieję tak jak i z resztą zawieszenia.
Wiesz co wczoraj oblukałem identyczną mare jak moja kolor wszystko, tylko nie była na części a do kupienia na części.
Zielony Do lamp może spróbuj pomysłu z tego filmiku;)
How To Restore Your Headlights - YouTube
Damian50 he żebym coś z tego zrozumiał.Poszukam może jakiegoś produktu na allegro.
Gonię Ciebie, bo teraz w 4 dni zrobiłem 2,5 tys. wiec jest juz prawie 208.
Mojej w drodze do Krakwa 160 kkm , tylko nie wiem ile był cofnięty licznik :confused:
Dzisiaj zamontowałem coś czego szukałem od początku jak kupiłem Maryśkę i jakoś dopiero teraz trafiłem na allegro.Oczywiście widziałem już wcześniej,ale koleś dostawał 20 negatywów dziennie,więc wtedy odpuściłem.
Ale do rzeczy,tak to wyglądało
Załącznik 2590
A teraz wygląda tak :palacz:
Załącznik 2591Załącznik 2592:wrednyusmiech:
Nie wiem czy Wam się podoba,ale według mnie jest zajedwabiście :mrgreen:
Moje zdanie jest takie,że oryginalne pasują do ciemnych autek,a do jasnych jak mój pasują jasne.
Ale teraz tak muszę śmigać autkiem przez psa
Załącznik 2593
Na razie tak zostanie aż coś znajdę na allegro.
No mi tez z tymi jasnymi sie bardziej podoba, ale musiałeś mieć szczęście, bo ciężko dostać takowe ;)
Bardzo ładnie :) Ja też się czaje na takie;)
A można znać cenę tej zabaweczki;)
To są chyba z Fiata Cromy co?;)