To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja tu trafiłem przez właśnie przez google, ale najpierw znajomy mi powiedział, że ktoś mu tu pomógł z autem i szukałem aż znalazłem :P Jeśli moge coś powiedzieć o sobie, to szaleję na punkcie wszystkiego co jeździ, nawet i czołgów. :wink: Bywa czasem, że moja praca jako ksiegowy Krakowski czasem przeszkadza mi w moim Hobby, bo muszę czasem wynieść pracę do domu, ale gdy tylko mam chwilę, staram się jeździć na zloty. A widzę, ze i tu niedługo jest jakiś, więc chętnie wpadnę.
-
-
Google, powód? Chciałem się "uspołecznić" z moim FIATem :D A że nie ma forum tylko dla Sien/Albei no to tutaj :p
-
Google po prostu:) Zakupiłam nowego fiata i stwierdziłam, że przyda mi się kilka nowych informacji :)
-
-
google w poszukiwaniu pdf
-
Witam, trafiłem tutaj bo mam problem z moim seicento, ale to już opisze w innym temacie. Pozdrawiam
-
kupiłem alfke 159, a to mimo ze forum fiata to kiedyś było mi bardzo pomocne gdy miałem 156. niestety nie pamiętam hasła do maila i konta tutaj :(
-
Poprzednie inne forum od fiata z którego skorzystałem padło...więc co google, aktualny problem (jak to z fiacikami:P) no i tu pokierowało :)
-
Chyba jak wiekszosc, google
-
cześć :) trafiłem przez google, szukając informacji o cromie - potencjalnym przyszłym jeździdle :)
-
a ja trafiłem szukając forum z automatyczną skrzynią biegów;) pozdrawiam
-
Witam serdecznie:) po prostu znalazłem w googlach:)
-
Witam ja trafiłem na forum gdy szukałem informacji o Sienie :)
-
Witam serdecznie;) a mi polecił tą stronę znajomy;)
-
Cytat:
Napisał
piotrnach
Witam serdecznie;) a mi polecił tą stronę znajomy;)
Witaj;) a ja szukałem forum takiego
-
uwielbiam tą stronę pod każdym względem
-
Witam serdecznie na forum;)
-
Cześć wszystkim, trafiłam tu tak samo jak wszyscy
-