To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
tomek2312
1. Nie ma żadnego softu, w którym byłby język polski? Definitywnie?
Nie ma.
Cytat:
Napisał
tomek2312
2. Obecnie posiadam soft 8.3, tak wyświetla prawy dolny róg ekranu startowego navi. Jestem zainteresowany uploadem do wersji 11.0. Powinienem wgrać najpierw wersję 9.8, następnie wgrać 11.0? Może mogę od razu wersję 11.0?
Powinno się wgrywać po kolei ... ale myślę ,że 11 pójdzie bez problemu.
Cytat:
Napisał
tomek2312
3. Czy ktoś z forumowiczów wie jak zmodyfikować navi, by móc podłączyć do niej wyjście mini-jack bądź usb? Chciałbym odtworzyć swoją muzykę, nie chce tego robić za pomocą cd.
Można wyprowadzić wyjście z navi ... sam widziałem tak przerobione CN+ poszukaj na Klub Fiat Stilo ... tam jest to dosyć dobrze opisane :) zam sie do tego przymierzam do dłuższego czasu :)
-
Dzięki wielkie za odpowiedź. Znalazłem chyba ten temat, jest do kupienia na allegro za ~320zł emulator, który ma wyjście na kartę SD, USB i mini-jack, jednak to chyba wykracza poza budżet, jaki jestem w stanie na to przeznaczyć. Myślę, że transmiter FM nie będzie znacznie gorszym rozwiązaniem. Koszt do 100zł, a słuchając dzisiaj z kolegi transmitera, tak wiele na jakości się nie traci.
Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
Quler
Powinno się wgrywać po kolei ... ale myślę ,że 11 pójdzie bez problemu.
nie pójdzie, tylko po koleji w dół i w górę albo tak jak u mnie - prawie zawała serca
http://i53.photobucket.com/albums/g7...C00722-duy.jpg[/URL]
btw, nie ma nowszych map? A może pasują mapy od innych aut?
Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
adasch
nie pójdzie, tylko po koleji w dół i w górę albo tak jak u mnie - prawie zawała serca
[/URL]
Ja z 9.6 miałem od razu 11 i poszło :)
Cytat:
Napisał
adasch
btw, nie ma nowszych map? A może pasują mapy od innych aut?
Nie ma nic nowszego ... z innego auta też nie podejdą ... :(
-
Witam szukam klubowicza z Kielc i okolic który podzielił by się płytką z softem 9.8 lub 11,0 i posiadał by mapę polski. Widze że pobranie wypalanie i wgrywanie stwarza wiele problemu wiedz wole nie ryzykować awariom sprzętu, proszę o kontakt. Pozdrawiam
p.s. Oczywiście jak jest potrzeba zapłacę parę groszy. ;-)
-
Witam ja chętnie przyjąłbym kogoś z okolic Gniezna moze być troszkę dalej
z dobrą i pewną płytką aby uruchomić moją navi..Pozdrawiam.
-
Ludzie pomóżcie bo nie wiem jak to wszystko zrobić :(
Nagrałem wersje 11 bo widze że 9.8 mam wgraną. mam to nagrać jako obraz czyli samo ISO na płytę CD ?? bo tak zrobiłem. co dalej ?? włożyć tak poprostu płytę ?? bo jak tak zrobiłem to CD ERROR i koniec nic nie zrobię proszę o pomoc.
PS: płyta CD SETUP też ma być nagrana jako obraz płyty ??
-
-
Ja mam inny problem mam płytę z językiem i moja navi + za cholerę nie pozwala zmienić go na inny soft 11.0 płyta z jęzorem nie skopiowana tylko firmowa FIATA co to może być i męczę się z włoskim poj...
-
nowy soft nie współpracuje ze starym oprogramowaniem na płycie nagraj nową płytę z setupem
-
No to rozsądne ale teraz zauważyłem że nawet nie pozwala zmienić pewnych ustawień daty godziny itp ciągle nie przyjęto coś mi tu nie gra z nią nie robiłem sprzężenia z kompem auta tylko zamieniłem kable zasilania żeby działało z zapłonem i tu wszystko gra już nie wiem co to może być
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
No to rozsądne ale teraz zauważyłem że nawet nie pozwala zmienić pewnych ustawień daty godziny itp ciągle nie przyjęto coś mi tu nie gra z nią nie robiłem sprzężenia z kompem auta tylko zamieniłem kable zasilania żeby działało z zapłonem i tu wszystko gra już nie wiem co to może być
-
Witam,szukam softu 6.9 lub wyzszego do nawigacji bez +.Z góry dzięki.
-
Chciałbym się zapytać czy są jakieś różnice w connect nav+ w fiacie stilo czarnej i srebrnej.Czy tylko różnią się kolorami.
-
-