U mnie też tak było - dziwne dźwięki tylko czasami, a zazwyczaj cisza. Po wymianie łączników cisza cały czas.
To jest widok strony w wersji do druku
U mnie też tak było - dziwne dźwięki tylko czasami, a zazwyczaj cisza. Po wymianie łączników cisza cały czas.
Ja sprawdzałem na SKP i to nie łączniki, na razie czasem tylko jest ten dzwiek ale jak sie nasili to będę szukał co to
Ja też to słyszę, pierwsze odpalenie dziś auta, susza w powietrzu. Wsteczny czy 1 i wduszenie sprzęgła i w momencie puszczania sprzęgła słychać tak jakby z okolic pedałów, docisku? ten właśnie omawiany dziwny dźwięk, można porównać do tej owej przyssawki. Także nie jesteście sami. Część opinii że łączniki ale to byłoby absurdalne bo minąłem 3tys przebiegu a w zasadzie słyszałem już to od samego początku :-D
Panowie może to dziwne ale mam pełne zaufanie do swojego ASO Szczecin. Szczególnie że znam tych mechaników elektryków i wiem i przekonałem się że znajdą się na tym co robią i nie naciągaja co dziwne na zakup nowych części. Przekonałem się o tym nie raz i nie dwa.
Po wymianie owego lizaka skrzyni biegów pojechałem z mechanikiem na jazdę próbną. Ręczny, gaz, sprzęgło i ogólnie nic się nie działo. Były jakieś dźwięki rzeczowo tłumaczył w czym rzecz i skąd one się biorą.
Mam jeszcze 3 lata dodatkowej gwarancji więc będzie coś się działo nie omieszkam skorzystać. Na te chwilę jeżdżę i cieszę się autem szczególnie iż mam przekonanie że im dłużej będę nim jeździł tym więcej nowych dźwięków będzie się pojawiać :)