TIPO SW 2018 pop schowek opada szybko i brak podświetlenia .Brak też wejścia AUX DRAMAT !!!!
To jest widok strony w wersji do druku
TIPO SW 2018 pop schowek opada szybko i brak podświetlenia .Brak też wejścia AUX DRAMAT !!!!
Niedługo to pedał hamulca usuną księgowi :( masakra.
Widzicie, a niedawno tak nam przeszkadzał brak filcu pod schowkiem;-)
Rany jak ja się cieszę że kupiłem auto we właściwym momencie i tak sobie myślę że jak za 3 lata będę go sprzedawał to zrobię sobie listę dodatkowych części które mam i jestem przekonany że pójdzie na pniu.
Powiem Ci że gdybym miał wybierać to wybrałbym wynajem długoterminowy. Umowa na dwa lata, nic Cię nie interesuje, opłaty podobne do mojego kredytu za auto i mam nową salonową Toyotę.
Zgodzę się z Tobą, ale co dwa lata mam nowe auto, w nosie mam ubezpieczenie, zmiany opon i serwis. Nic mnie nie interesuje oprócz wjazdu na stację benzynową. I nie za bardzo mnie interesuje kto jest wpisany w dowodzie rejestracyjnym.
Nie chciałbyś co dwa lata zmieniać auta na nowe z salonu?
Tylko ile by taki luksus miesięcznie kosztował.
Tedybear ale ma to też swoje minusy, glownym jest limit przebiegu, chcesz wiekszy, trzeba płacić więcej, dużo więcej.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Około 800pln miesięcznie przy moim przebiegu rocznym
Przy moich przebiegach rocznych mi się nie opłaca, analizowałem rok temu temat
Dokładnie tak. Płacisz, umowa na dwa lata i dostajesz auto. I lejesz benzynę i jedziesz.
Które auto brałeś pod uwagę?
Patrzylem ofertę fiata i za tipo tipo trzeba płacić od 972 zl miesięcznie.
Najważniejsze wady wynajmu:
Auto nie jest Twoje, jak oddasz po 2/3 latach to rzeczoznawca baaaardzo dokładnie sprawdzi stan i "ponad normatywne" zużycie i zawsze coś znajdzie.
Odpryski na lakierze i trzeba będzie z własnej kieszeni zapłacić za lakierowanie w ASO (wynajmujący z reguły nie zezwala na inne warsztaty niż ASO)
Posiadając auto w wynajmie traci się ciągłość ubezpieczenia OC/AC.
Jak się człowiek zdecyduje wrócić do bycia właścicielem to zapłacze przy zapłacie za OC i ew. AC.
W przypadku szkody całkowitej, jak sie nie wykupi GAP to trzeba będzie z własnej kieszeni pokryć różnicę (tak jak w leasingu)