To jest widok strony w wersji do druku
-
Jeżeli masz AA/cp to odpowiednia ikonka pojawi się po podłączeniu kablem kompatybilnego telefonu. Po prostu ikona telefonu zmieni się w AA lub cp.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Oczywiście na andku musisz doinstalować odpowiednia aplikacje a na iosie wlaczyc cp w ustawieniach - trzeba będzie tez wlaczyc siri bo bez niej nie da się wlaczyc cp...
-
Nie mam pojęcia, czy w ogóle mam AA, ponieważ kupowałem auto z wyprzedaży rocznika, dealer mówił, że niby można sparować telefon z U7. Można gdzieś sprawdzić po VIN czy posiadam?
Próbowałem połączyć telefon po androidzie Honor8, kluczyk był na pozycji STOP w stacyjce i po odpaleniu radia nic się nie pojawiało.
-
A aplikacja w telefonie zainstalowana i włączona była?
Jak nie masz AA w radiu to można aktywować, jest procedura na tym forum...
-
-
fiat tipo vp2 5 inch radio updated 23.00.69.00 and started flashing mileage
help me what should i do
-
Cytat:
Napisał
isa
fiat tipo vp2 5 inch radio updated 23.00.69.00 and started flashing mileage
help me what should i do
Proxi alignment
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
proxy alignment did not work flashing mileage
-
Wgrywał ktoś ten soft do Tipo z VINem 6K....... z 2017 roku? I czy ewentualnie VIN 6K zawiera się w tej aktualizacji bo przyznam szczerze wydaje mi się że nie a nie chce wylądować w serwisie wyznając zasadę że czasem lepsze jest wrogiem dobrego. Obecna wersja softu 22.0.63.1.
-
Czy może ktoś zorientowany napisać jaki jest aktualny nr softu do unconnect 7? NAVI DAB Dziękuję.
-
1 załącznik(i)
Mam 11.2018 z identycznym radiem z nav i dab. Nigdy nie aktualizowalem softu radia po za mapami (mam te najnowsze 1045?) Mes pokazuje taką wersję softu jak na zdjęciu. Może Ci to pomoże. Jakbyś ustalił że jest coś nowszego na nasz rynek daj znać.
Załącznik 38406
-
Mnie się pojawia kod błędu 127. Próbowałem już dwa pendrivy i nic.
-
Do 7' nav dab jaki jest najnowszy soft i skąd go zassać? Cisza w tym temacie coś.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Do 7' nav dab jaki jest najnowszy soft i skąd go zassać? Cisza w tym temacie coś.
Aktualny soft to 23.00.69.00. Parę dni temu podnosiłem się do wersji 23.01.93.11 (na własne ryzyko). Nie polecam, ponieważ nic się nie zmieniło pod kątem wydajności, funkcjonalności itp. Po aktualizacji, która trwała u mnie dość długo do panelu UConnect dodały się dwie niedziałąjące aplikacje:
- Facebook
- Abarth Telemetry
Po zresetowaniu ustawien do fabrycznych w/w apki zniknęły lecz pozostał po nich ślad w postaci "textindex" na liście dostępnych w UConnect (czy coś podobnego). Nie da się ich usunąć.
Reasumując, nie rób aktualizacji wyższej niz 23.00.69.00 o ile nie pojawi się coś rekomendowanego dla Twojego modelu auta.
-
-
Dzięki kolego. Pozdrawiam.