wypraszam sobie - nikt mu nie zwyzywał tylko poszła szydera jak sie patrzy :)
To jest widok strony w wersji do druku
wypraszam sobie - nikt mu nie zwyzywał tylko poszła szydera jak sie patrzy :)
Może nie w temacie, ale Panowie jest to dobra oferta?
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...tml#edffdfe334
Nic nie chcą zejść z ceny tłumacząc się że to i tak promocyjna oferta.
Troche malo pakietow dodatkowych ale w miare ok. Moze z 1 tys bys urwal za brzydki kolor :D lub niech zimowki dadza.
Ja Ci dam brzydki kolor... ##@@!!&^%%$#£€
Co też Kolega pisze! To auto ma prawie wszystko. Z istotnych rzeczy brakuje podgrzewanych siedzeń (jeżeli komuś zależy), przyciemnianych szyb i chyba sterowania odcinka lędźwiowego w fotelu kierowcy. nie wiem jak z podłokietnikiem z tyłu, no i tapicerka mogłaby być dwukolorowa. Część rzeczy wymienione jako standard, a w rzeczywistości są w pakietach. A... i pakietu "styl coś tam... coś tam..." nie ma, czyli pseudo chromowych listew wokół okien, ale wg. mnie to zaleta, a nie wada, bo do koloru czerwone amore pasuke bardziej czarny niż srebrny. Podejrzewam, że jak jest nawigacja to ma też radio DAB+ czego tu nie napisali, bo to było w pakiecie. Ale do sprawdzenia.... Ja mam HB w tym kolorze, z identycznym wyposarzeniem tylko tu są koła 17 cali a ja mam 16, dodatkowo mam ciemne szyby i sterowanie odcinkiem lędźwiowym. Za nowe dałem 67 tysi w zeszłym roku. Co do koloru, wybrał mi go brat, bo sma chciałem inny, ale teraz każdy mi mówi że ten kolor do tego auta pasuje idealnie. Ludzie się dziwią, że to fiat, i że Włosi mogli wyprodukować takie ładne auto.
Optimus prime już nie pisze może dlatego ze zleceniodawca zakręcił kurek z kasa a za darmo hejtowac nie będzie... cały czas miałem wrażenie ze to zamówiony hejt... ale to tylko moje obserwacje...
Nie przesadzajcie. Po prostu chyba zbyt wysokie oczekiwania jak na jedno z tanszych aut na rynku i idealizowanie innych. Nie kazdy sie umie cieszyc tym co ma, kwestia podejscia do zycia - zdarza sie. Co ciekawe zadna z tych "usterek" u mnie nie wystepuje (oprocz fotela :) ) i polubilem mojego kredensa. Jak dla mnie byl warty swojej kasy (na tle innych of course) choc mam swiadomosc ze do np. alfy czy innych "premium" troche mu brakuje.
... a czy konkurencja zaczęła oferować coś ciekawego, o zbliżonych do tipo parametrach, w cenie rzędu 50kzł? Nadal tylko dacia, 301/C-Elysee, ewentualnie trochę droższy Rapid?
Nie, nie zaczela. Dlatego tez uwazam ze 57 kpln za czterocylindrową turbobenzyne z fabrycznym gazem tempomatem itp. to dobra cena na tle konkurencji. I nie mam zastrzezen co do jakosci i awaryjnosci jak na razie. I nie oczekije ze beda w nim rzeczy jak w autach za 100 kpln. Fiata znam i jest dla mnie troche jak android. - do wielu rzeczy mozna sie dobrac i zrobic po swojemu ( np. aftermarketowa navi). Szkoda tylko ze przychodzi czas rozstac sie z miciakiem. Dzielnie mi sluzyla przez 9 lat. Ot sentymentalny jestem. Ale w przyszlosci znow sie przesiade na segment b premium.
Ja miałem budżet ok. 50 tysięcy i w tych pieniądzach niczego lepszego nie było. Za tę cenę dostałem ładne auto, z gazem i podstawowym potrzebnym mi wyposażeniem. Chociaż ten rok użytkowania dał mi kilka razy w kość, to jednak uczciwie należy przyznać, że jedyne poważniejsze mankamenty wynikały z partackiego montażu LPG Tartarini a nie wad samego auta. Denerwuje mnie ostatnio skrzeczenie plastików w drzwiach, ale z tego co słyszę/czytam to zmora większości współczesnych budżetowych aut. Czy nadal bym kupił? Chyba tak, z tym że dołożyłbym jednak te dziesięć tysięcy do kombiaka, rodzina się powiększa i coraz trudniej zmieścić graty w kufrze wersji sedan.
Trochę mnie dziwią te Wasze trzeszczące i skrzypiące plastiki. Ja mam przebieg 12000 , od początku na kołach 18" , czyli twardo i wnętrze nie wydaje żadnych dziwnych dźwięków. Może do mojego samochodu , turki się przyłożyli bardziej przy montażu bojąc się gniewu Allaha:confused:
słyszę kulki :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
gianini bo Ty masz wszystko super glue poprzyklejane i nic Ci nie trzeszczy :)