To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
paulaxx
Zdecydowanie toyota ! Ja mam aurisa i sprawdza się idealnie, nie zamieniłabym na żadne inne :)
Cytat:
Napisał
paulaxx
Zdecydowanie toyota ! Ja mam aurisa i sprawdza się idealnie, nie zamieniłabym na żadne inne :)
W maju prawie kupiłem Waszą używaną przez salon auriskę w LPG, ale w środku jakoś tak mało miejsca było. Tipo ma więcej, ale trzeba przyznać, że tapicerka deski przeszyta białą nicią robiła robotę [emoji2]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Nowa 2019 Toyota Auris będzie tak duża jak Avensis. Dodatkowo dwa silniki hybrydowe do wyboru będą robiły robotę. Przyznam szczerze ze z zewnątrz mi się bardzo podoba. Kto wie, może kiedyś ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Nowa 2019 Toyota Auris będzie tak duża jak Avensis. Dodatkowo dwa silniki hybrydowe do wyboru będą robiły robotę. Przyznam szczerze ze z zewnątrz mi się bardzo podoba. Kto wie, może kiedyś ;)
A ma być jeszcze Auris? Cos mi się odbiło ,że Toyota wraca do Corolli...
-
A kiedy się od corolli odwróciła? Przecież to jak golf w vw... flagowej toyoty nie do ubicia... a wraca to camry do Europy...
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Zgadza się, wygląda zacnie.
Silniki uturbiony bezpośredni 1,2; stara hybryda 1,8 atkinson i jakaś nowa 2.0 chyba.
Chociaż chodzą słuchy, że ma to być jednak corolla HB.
Nie wiadomo kiedy SE się pojawi.
-
Pogrzebałem, nawet na pewno będzie to Toyota Corolla sedan, HB i TS.
Auris i Avensis znikają z rynku
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
A kiedy się od corolli odwróciła? Przecież to jak golf w vw... flagowej toyoty nie do ubicia... a wraca to camry do Europy...
Przeciez auris byl zamiast corolli w europie.
-
Koledzy, zauważyliście, że daliście się wkręcić w dyskusję z powodu posta reklamowego, wrzuconego przez spamera (i zdaje się, że już wykasowanego przez admina)? Jak dzieci...
-
no ale co złego jest w dyskusji o Toyocie Auris/Corolli?
Jakby na to nie patrzeć, jest to bezpośredni konkurent dla Fiata Tipo ;-)
-
Rozumiem ze tekst: konkurent dla tipo to zart haha
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Przeciez auris byl zamiast corolli w europie
Corolla non stop jest w cenniku i konfiguratorze i nigdy auris go w eu nie zastąpił... skąd Twoje info?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Rozumiem ze tekst: konkurent dla tipo to zart haha
nie widzę w tym nic śmiesznego, chodzą w tej samej klasie, cennikowo są porównywalne (na korzyść TIPO), wymiarami są porównywalne , co w tym śmiesznego?
-
Co by nie bylo to wlasnie ja rozpatrywalem kwestir uzywanego aurisa albo nowego tipo. Tipo wybralem bo nowe ale spokojnie auris gdyby trafil sie ze sprawdzonego zrodla to bym brał.
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Co by nie bylo to wlasnie ja rozpatrywalem kwestir uzywanego aurisa albo nowego tipo. Tipo wybralem bo nowe ale spokojnie auris gdyby trafil sie ze sprawdzonego zrodla to bym brał.
też tak miałem, byłem na ostatecznej jeździe próbnej z całą familija i dzieckiem z baza i fotelikiem aby sprawdzić czy jest dość miejsca :) no i się okazał Auris mały, no ale tla naszego prześmiewczego kolegi to przecież nie podobne samochody.