To jest widok strony w wersji do druku
-
Od prawie 2 lat jeżdżę tipo 1.6 multijet także po autostradach. Nalatane ponad 60k km. Przy prędkościach autostradowych bardziej szum wiatru i opon może wkurzac, ale przy 140-160 km/h silniczek ładnie mruczy, bo mamy wtedy ok. 2600-2800 obrotów. Osobiście jestem zadowolony, w bravo2 z tym silnikiem w moim odczuciu było głośniej.
-
Generalnie diesel przy prędkościach autostradowych jest subiektywnie cichszy niż benzyna.
-
no wlasnie zamówiłem jazde próbna bo chce się przekonać czy po hondzie będzie lepiej. Martwią mnie jeszcze fotele podobno są niewygodne. Będę polowal na kombi s design;D bo bardzo mi się podoba
-
Wiesz, takie Tipo z MJ w wersji s-desing będzie kosztował blisko stówy. Zastanów się czy za taką kasę na pewno chcesz kupować Fiata :wink:
-
Raczej z roku 2018 już nic nie dostaniesz bo s design praktycznie już niedostępny jest.
-
Cytat:
Napisał
mickry
chciałbym się przejechać kombi w pakiecie s design 1.6 multijetem;) jak się sprawdzi to biorę, bo auto względem konkurencji naprawdę fajne. Pytanie jest tylko takie, jak wyciszenie wnętrza przy prędkościach np 160km/h bo tak latam po autostradzie
Zapraszam na próbę :D wprawdzie nie w s-design, tylko longue w automacie, ale może sie spodoba ? :D
-
Cytat:
Napisał
Chipo
Zapraszam na próbę :D wprawdzie nie w s-design, tylko longue w automacie, ale może sie spodoba ? :D
a gdzie?;)
Kartonik wiem że blisko stówy, ale zależy mi na ksenonie jeżeli znajdę inny z ksenonem to pomyślę;)
-
Cytat:
Napisał
mickry
a gdzie?;)
Jelenia Góra :)
-
Przy tych fabrycznych ksenonach to bym się nie zabijał. Różnica między nimi a halogenem niewielka. Znacznie większa jest porównując te eko z normalnymi. Ale to moje subiektywne zdanie i porównanie na trzech różnych samochodach (ale zato dzień po dniu więc jakieś odniesienie jest).
-
Cytat:
Napisał
mickry
a gdzie?;)
Kartonik wiem że blisko stówy, ale zależy mi na ksenonie jeżeli znajdę inny z ksenonem to pomyślę;)
Za stówę z ksenonami znajdziesz raczej sporo compactów o lepszej reputacji niż Tipo :wink:
-
do Jeleniej Góry mi w ogóle nie po drodze:D nie chce kupić nowego, tylko 2-3 latka a są już takie na otoMoto i cena jest dużo nizsza;) jeździłem już różnymi autami i podejrzewam że tipo nie jest dużo gorsze od innych aut które kosztują dużo wiele, dlatego chce przetestować nim kupi;) ogólnie to mam dość aut które są leciwe ;) mam honde z 20roku roku i jest ok ale już ma trochę lat, zaraz zaczną się wydatki...
-
Cytat:
Napisał
mickry
do Jeleniej Góry mi w ogóle nie po drodze:D nie chce kupić nowego, tylko 2-3 latka a są już takie na otoMoto i cena jest dużo nizsza;) jeździłem już różnymi autami i podejrzewam że tipo nie jest dużo gorsze od innych aut które kosztują dużo wiele, dlatego chce przetestować nim kupi;) ogólnie to mam dość aut które są leciwe ;) mam honde z 20roku roku i jest ok ale już ma trochę lat, zaraz zaczną się wydatki...
Jakoś nie widziałem tych "wysypów" Tipo w wersji S-Design a przeglądałem ogłoszenia w dzień w dzień od 5 miesięcy, a jak już były to sami handlarze. Akurat ja celowałem tylko w 1.4tjet. Oglądnąłem chyba 2 sztuki Tipo SW z 1.4tjet i zawsze coś było robione, malowane "Panie tu była tylko kosmetyka robiona".
-
Cytat:
Napisał
steyr
JakoĹ nie widziaĹem tych "wysypĂłw" Tipo w wersji S-Design a przeglÄ
daĹem ogĹoszenia w dzieĹ w dzieĹ od 5 miesiÄcy, a jak juĹź byĹy to sami handlarze. Akurat ja celowaĹem tylko w 1.4tjet. OglÄ
dnÄ
Ĺem chyba 2 sztuki Tipo SW z 1.4tjet i zawsze coĹ byĹo robione, malowane "Panie tu byĹa tylko kosmetyka robiona".
no niby narazie nie ma, ja bÄdÄ szukal jakiegoĹ takiego;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
no zgadza sie;) widziałem takie więc wiem o co chodzi;) może coś się trafi, nie spieszy mi sie;)
-
Cytat:
Napisał
mickry
no niby narazie nie ma, ja bÄdÄ szukal jakiegoĹ takiego;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
no zgadza sie;) widziałem takie więc wiem o co chodzi;) może coś się trafi, nie spieszy mi sie;)
Nie mówię że się nie trafi, kwestia czasu tylko pytanie ile to potrwa. Zorientuj się ile taki model jak ty chcesz kosztował w chwili zakupów, jak się dobrze poszuka to najdziesz cenniki z 2016-2017r w sieci. Będziesz miał punkt odniesienia.
-
Najpierw się przejade;D zobaczymy czy mi pasuje ;)