To jest widok strony w wersji do druku
-
Wczoraj wysłałem meila do FCA a dzisiaj miałem telefon że sprawę przekażą sprzedawcy samochodu i sprzedawca się skontaktuje zemną kiedy mam się zgłosić na montaż osłony.Trzeba pisać i kontaktować z FCA bo dealerzy nic nie wiedza.
-
w Krakowie w grupie InterAuto wiedzą o dziurze. Dziś pytałem jak podpisywałem umowę leasingu. W moim Tipo sprawdza czy trzeba dołożyć jak tylko zejdzie do salonu na dniach.
-
Panowie jak czytam to widzę, że pomaleńku coś się rusza w kwestii owych osłon.
To ostatni mail jaki otrzymałem od Pana Tomasza z FCA
"Dzień dobry Panie Tomaszu,
Zapewniam Pana, że poinformowaliśmy naszą sieć dealerską o braku osłony. Po przeczytaniu kilku postów odniosłem wrażenie, że po prostu zabrakło komunikacji między sprzedawcami (do których dotarła nasza wiadomość) a działem serwisu.
Przed chwilą poprosiłem osoby odpowiedzialne za kontakty z działem serwisu naszych dealerów aby upewnili się, że wszyscy pracownicy serwisu wiedzą o akcji uzupełniania osłony kabli."
Cierpliwości
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Zapewniam Pana, że poinformowaliśmy naszą sieć dealerską o braku osłony.
Automobile Torino Lublin: "W Pana wersji samochodu osłona fabrycznie nie występuje". Ciekawe, jak oni się komunikują. Jakieś sygnały dymne albo tamtamy? ;-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
Ciekawe, jak oni się komunikują.
Myślę że komunikują się wirtualnie.
-
Normalnie czeski film. Za 30parę złotych wartości osłony to bym ich olał i ją kupił, a nie prosił się. Co innego jak aso nie robi problemu i jednak zakłada na ich koszt.
-
Cytat:
Napisał
piter1972
Dlatego to napisałem bo chciałem wam pokazać, dlaczego korporacje chcą osiągnąć jak największy zysk, a zadowolenie klientów to oni mają w nosie. dlatego między innymi przenoszą fabryki tam gdzie roboczo godzina pracownika jet najmniejsza.
Liczy się tylko zysk
ale ty też to stosujesz w swoim życiu, udowodnie jak, mianowicie chcesz jak najwięcej zarobic za swoja pracę (twój zysk) i jak najmniej wydac cokolwiek kupując (redukcja strat)... to proste jak to że niebo jest niebieskie a słonce w południe jest w zenicie.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Automobile Torino Lublin: "W Pana wersji samochodu osłona fabrycznie nie występuje". Ciekawe, jak oni się komunikują. Jakieś sygnały dymne albo tamtamy? ;-)
No bo jeśli to sedan, bez diesla to faktycznie nie występuje.
-
Cytat:
Napisał
marx30
No bo jeśli to sedan, bez diesla to faktycznie nie występuje.
Jak nie występuje, jak niektórzy mają? Zresztą przedstawiciel fiata sam przyznał, że to błąd lini produkcyjnej.
-
Jaki problem powołać się na maila i na imię i nazwisko pracownika FCA. Przecież w poście macie wszystkie dane potrzebne do rozmowy
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Jaki problem powołać się na maila i na imię i nazwisko pracownika FCA. Przecież w poście macie wszystkie dane potrzebne do rozmowy
Jasne, przy odpowiednim poziomie asertywności sprawa jest do załatwienia (sam jesteś przykładem), ale zgodnie z informacjami od tego dyrektora, to miało działać inaczej....
-
To fakt tylko teraz nie dojdziesz gdzie leży wina. Jeden mówi że wszystkich poinformowali a drudzy mówią że nic nie wiedzą. I robi się burdel i zamieszanie
-
Cytat:
Napisał
tedybear
To fakt tylko teraz nie dojdziesz gdzie leży wina. Jeden mówi że wszystkich poinformowali a drudzy mówią że nic nie wiedzą. I robi się burdel i zamieszanie
... i renoma FCA chyba ucierpi najbardziej na tym bajzlu, bo dla mnie wydanie 50zł na osłonę to nie jest duży problem, jeżeli nie zechcą dołożyć.
-
Cytat:
Napisał
kjk
... i renoma FCA chyba ucierpi najbardziej na tym bajzlu
Co ucierpi? Oni dobry wizerunek marki mają w głębokim poważaniu.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Jak się powołałem na w/w pana, to mi powiedzieli że nie znają :D