Przedsiębiorcy też mogą kożystać z rękojmi, tylko niestety i nie wiem dlaczego, w dużo bardziej ograniczonej formie. Nie mogą wtedy, jeżeli widnieje wyraźny zapis, że rękojmia została wyłączona.
To jest widok strony w wersji do druku
Przedsiębiorcy też mogą kożystać z rękojmi, tylko niestety i nie wiem dlaczego, w dużo bardziej ograniczonej formie. Nie mogą wtedy, jeżeli widnieje wyraźny zapis, że rękojmia została wyłączona.
Dodam jeszcze -pewnie malo kto to żąda- ale sprzedawca uznajac reklamacje musi nam rowniez zwrocic koszty dostarczenia towaru do sprzedawcy.
Załącznik 37650Załącznik 37651Załącznik 37652Załącznik 37653Załącznik 37654
Problem dotknął i mnie tylko jestem w gorszej sytuacji auto kupione salonowe używane brak gwarancji. Malowanie czy zaprawki? jak naprawiają defekt w aso malują cały element czy tylko częściowo?
Podczas zakupu nie było śladu aby coś się miało wydarzyć sprawdzałem te miejsca dość szczegółowo :/
Ja bym tak zostawił
Mi to wyglada na uszkodzenia przy demontażu/montażu... zostawiłbym...
Zostaw to. Tez mam w tych miejscach od nowosci. Aby to zrobic dobrze to trzeba lakierowac czyli zdjąć te elementy i oby ktos to dobrze zrobil...
Popieram przedpiszców. Zignoruj.
Miejscowo robią. Nie malują całości. Mi fabrycznie źle spasowali. Po poprawkach są teraz większe "szpary" i nic się nie dzieje.
Wysłane z mojego mate 20 x przy użyciu Tapatalka