Ja zamawiałem dzień przed podwyżką ( a w zasadzie kilka minut ;-) bo w systemie już była poprzedniego dnia) i miałem gwarancję ceny.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja zamawiałem dzień przed podwyżką ( a w zasadzie kilka minut ;-) bo w systemie już była poprzedniego dnia) i miałem gwarancję ceny.
Ja też miałem gwarancję ceny, a mało tego miałem cenę z gościem ustaloną poprzez maila i taką też zapłaciłem bez żadnego potwierdzenia z pieczątką itd.
Ja zamawiałem po świętach Bożego Narodzenia, ale przed sylwestrem- chyba koło 30 grudnia i miałem cenę taką jaką ustaliłem z dilerem bez dopłat itp ...
Auto odbierałem 8 marca i dzisiaj pękło 17k km
Zamawiany 18.09. data produkcji na przyszły 43 tydzień roku. Jest szansa że w połowie grudnia a najpóźniej na prezent świąteczny będzie do odbioru.
Zamawiałem 17 lipca 2017 - w tym tygodniu moje przyszłe Tipo Langue 1,4 T-Jet LPG w drodze z Tych do salonu
Odbiór początkiem Listopada!!!
Ciekawe dlaczego mnie usilnie starają się przekonać, że jeśli tipek zostanie wyprodukowany w 2018, cena prawdopodobnie będzie wyższa i nie moga mi zagwarantować ceny jaką ustalilem przy zamowieniu. Może ma to związek z tym, że zamawiałem z rabatem na grupę zawodową. W przypadku jak ktoś zamawiał bez rabatu, to salon miał ewentualnie możliwość obniżenia ceny, by została taka jaką ustalaliscie podczas zamówienia.
Jak długo od zamówienia, czekaliscie na informację, kiedy samochód zostanie wyprodukowany?
Ja cztery miesiące:smile:
Nie chodzi mi o czas od zamówienia do odbioru samochodu, tylko czas od zamówienia do informacji od delaera, że samochód zostanie wyprodukowany w x tygodniu roku.
Ja po równych czterech tygodniach, ale sam musiałem się pofatygować i zadzwonić do handlowca który już widać zdążył o mnie zapomnieć.
Ja czekałem równy tydzień na info w którym tygodniu będzie produkowany.
Otrzymałem informację, że tipek będzie wyprodukowany w 48 tygodniu roku. Tak, że teraz pozostaje już tylko czekać. Zamówiony Tipo Hb 1,4 120 km LPG , kolor biały, z dodatków tylko przyciemniane szyby. Gratis od dealera dywaniki, oraz czujniki parkowania tylne. Cena 58200 zł , po rabacie na grupę zawodową. No i pora rozglądać się za alufelgami i oponami zimowymi.
Auto zamawiane 04.10 planowana produkcja 46 tydzień, planowany odbiór w pierwszej połowie grudnia :)
ale jak ja zamawiałem auto 24/10/2016 to w zamowieniu mialem iz owa cena gwarantowana jest na 2017 rok. Jesli natomiast auto bedzie wyprodukowane w 2016 roku to dostane znizke 6000. i tak moj tipek zostal wyprodukowany 31 grudnia 2016 roku i dostalem znizke 6000 i dokupilem sobie gwarancje na 5 latek