Odebrany Tipo 1.4 Easy z LPG tantarini, za 5 dni będzie oklejony w barwy firmowe Edukreski :)
To jest widok strony w wersji do druku
Odebrany Tipo 1.4 Easy z LPG tantarini, za 5 dni będzie oklejony w barwy firmowe Edukreski :)
U mnie rata miesięczna ok. 1480 zł z 0 wpłaty na 60 m-cy
Dość drogo, czasem lepiej wziąć kredyt w swoim banku (mniej dokumentów, i badania zdolności).
Drogo ale cóż poradzić - jeździć czymś trzeba. A można wiedzieć od jakiej kwoty ? Tez Ci wychodzi 120%? W jakim banku brałeś ? Jeśli można ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Gratulacje. Pewnie uczucie jak prezent na gwiazdkę gdy się było małym ;)
Coś duży offtop się w tym temacie zrobił.
Potwierdzam, jest nowy wątek finansowania i możemy tam o tym rozmawiać.
Gratulacje dla InFlaamess, niech się sprawuje.
ja zamawiałem tipo sw 27.04.2017 czas wyprodukowania 22 tydzień. Liczeę na początek lipca u mnie w garażu :)
u mnie tak jak u kolegi wyżej 24.04.2017 zamówienie termin realizacji lipiec 2017 powinno być moje SW bynajmniej tak jest w umowie przedwstępnej.
22 tydzień produkcji a auto dopiero w lipcu ? Ponad miesiąc na sam transport to sporo
Dziś dostałem telefon. Moje SW już stoi u dealera. Pod koniec tyg. mają dotrzeć papiery i w przyszłym tyg jadę po odbiór. Czas oczekiwania 2 miesiące i 2 dni do dziś.
to pocieszające ja też liczę że troszkę szybciej się moje auto wyprodukuje. Zwlekałem z zamówieniem na ostatnią chwilę a urlop rozpoczynam 22.07.2017 :) na który chce oczywiście nowym nabytkiem pojechać
Jakie dokumenty powinienem otrzymać od dealera gdy zamówiłem auto ? Bo czytałem w postach o jakiś umowach a ja mam jedynie formularz zamówienia. Jak to dokładnie powinno wyglądać ?
1. Ja otrzymałem formularz zamówienia. (Konfiguracje auta)
2. Umowę przedstępnom.
3. Potwierdzenie przedpłaty - kasę wpłacałem u nich w okienku.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Upominać się o umowę czy formularz mi wystarczy ?