1,75 zł lecz z winy wiatru miotało mną jak szatan ;)
To jest widok strony w wersji do druku
1,75 zł lecz z winy wiatru miotało mną jak szatan ;)
198 na lpg na niemieckiej autostradzie oczywiscie. tjet 1,4 120km. Poszedlby wiecej, tak do 205 na oko ale miejsce sie skonczylo.
To chyba tylko ja na tym forum taki waryjat i wycisnąłem z tipola 209 km/h na niemieckiej autobanie i to z 4 osobami i calym bagaznikiem :D i przyznam ze do 200 radził sobie nawet dobrze. Passata B6 musialem dluzej bujac :D
Też bym przetestowal ale jakoś trzeba się wpierw dokulać do Görlitz [emoji6]
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
Panowie jakie macie spalanie przy prędkościach 140 - 190 przy ciągłej jeździe autostradowej? silnik 95 i t-jet
Przed chwilą 231km/h ale niestety nie Tipo ;)
Spalanie przy 140 czy 150 mieści się w granicach rozsądku, dokładnie nie jestem stwierdzić ale np na trasie 1150 km (Polska - Niemcy) średnie spalanie 6,8l ale przy różnych prędkościach 4 osoby w aucie i pełny bagażnik. Na jednym tankowaniu przejadę jakoś 750km może więcej.
190 km/h 5500 km przebiegu, pół zbiornika paliwa, i kierowca :)
1,85pln S3
Odgrzeję kotleta.
Próbowałem raz - wczoraj wracając z DE. 179 na 6 biegu - 1.4 95KM.
Ja mam silnik 1.4 95km z LPG i na autostradzie przy jeździe cały czas noga wyprostowana, pedał w podłodze, o godzinie około 4:00 gdzie ruch był bardzo mały to jak samochód widział górki to zwalniał do około 163km/h i szybciej nie chciał jechać, a z delikatnych górek i chyba z delikatnym wiatrem w plecy to osiągnąłem 196km/h. Przy takiej jeździe około 400km spalił mi 13 litrów gazu na 100km. Uważam to za bardzo dobry wynik. Oczywiście to było w Niemczech :)
Z gazem w podłodze i 13 l lpg? :eek:
203km/h na liczniku na A93 w DE, mam foty, wstawię po powrocie z urlopu. Przy 200km/h na obrotomierzu było 5000. Nie było tego w ogóle czuć.
Postaram się jeszcze poprawić jak nie w maju to w sierpniu :cool:
A na którym biegu tyle pocisnąłeś? Bo jest na youtubie film,gdzie gościu katuje T-jeta do 5600-5700rpm na 5b i licznik dochodzi tylko do 192 km/h.