Ja na prawdę nie wierzę że w Polsce nie ma elektroników którzy takie cuda robią ... Skoro to jest tylko kwestia softu w radiu ...
To jest widok strony w wersji do druku
Ja na prawdę nie wierzę że w Polsce nie ma elektroników którzy takie cuda robią ... Skoro to jest tylko kwestia softu w radiu ...
Znalazłem ostatnio firmę co naprawia radyjka Fiata - to co montują w tipo, 500-tkach wszytkich, alfach itp. Niestety na chwilę obecną nie instalują dodatkowych funkcji typu AA czy CP. Zostaje przekładka innego radia.
Cześć to o ja zadam pytanie otóż posiadam tipo lounge z radyjkiem jak na zdjęciu. I tu pytanie dlaczego niektóre opcje nie da się wybrać? Tu np podświetlenia. No i dlaczego po zainstalowaniu uconnect live pisze że nie obsługuje gdzie innym w lounge daje radę. Ktoś coś może poradzić?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5bbf900780.jpg
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
No to lipa :-( Ciekawe czy jakoś to da się softowo podnieść czy poprostu 5 nie będzie obsługiwać?
Heheh czemu mnie to nie dziwi.
Chyba ktoś w tym wątku pisał, że trzeba mieć navi. Macie ją?
Tak ja mam.
W aso twierdzą, że FCA blokuje w Tipo możliwość wgrania czegokolwiek. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że do innych samochodów fiata spece przerabiają poprzez wlutowywanie elementów itp. Ja chciałem kupić oryginał z wersją z navi. Nie da rady, po wklepaniu kodu bc nie widzi tego radia i nie będą działać ustawienia, które realizuje się poprzez radio (doświetlanie zakrętów, opóźnione wyłączanie itp). Może kiedyś ktoś to rozkmini. Generalnie jest tak, że jeśli nie weźmiesz czegoś od razu (w wersji bogatszej) to nie doposażysz. W wersji pop bez problemów chińczyk.
Czytając pierwsze 2 posty w tym wątku można uznać, że Uconnect live nie ma w sedanach. No chyba, że u kogoś zadziałało i zburzy tą teorię.
Otworzyłem cenniki, i tak:
Sedan w ogóle nie ma opcji radia z DAB oraz Uconnect live oraz android auto/carPlay
SW/H mają:
Usługi UConnect LIVE!(kod RSW)0zł w każdej opcji wyposażenia
Uconnect live działa również na radiu 5"
Czyli wychodzi, że przy SW/H (pop,easy) by mieć Uconnect live trzeba wybrać radio z navi (kod 7J1 lub 7J2),
Lounge/S-design trzeba radio z navi (kod 7QA lub 7QC)
ale gdyby ktoś tym chciał się kierować - lepiej niech spyta się w salonie - może będą wiedzieli:)