Za samą lampkę cenią się od 30zł w górę, wiec z krańcówką i nawet przesyłką wyszło taniej. Chwilę tego szukałem i wyszło to jako najtańsza i oryginalna opcja. Pasują też od alfy.
To jest widok strony w wersji do druku
Za samą lampkę cenią się od 30zł w górę, wiec z krańcówką i nawet przesyłką wyszło taniej. Chwilę tego szukałem i wyszło to jako najtańsza i oryginalna opcja. Pasują też od alfy.
po numerze 07.008.00 wynika z tego że i w Maserati były montowane
byłem w salonie Fiata w Kwidzynie i mam numery oem :
wyłącznik 46400182
lampka 60685447
Tak w sumie jakby kto pytał to prawie pasuje lampka z vw ;-). Takie czasy że uzywana lampka do fiata kosztuje wiecej niż do mercedesa bo do mercedesa nikt nie kupuje bo wszystkie mają w standardzie a do fiata trzeba dokladać. Ale do rzeczy - w moim drugim facie - tzn 500 nie bylo oswietlenia bagaznika (a mowią że tipo budzetowe a 500 premium ;-). Lampek do fiata jak na lekarstwo (tipo punto 500 mito mają takie same) i drogie ok 4 dych za takie gówno. Wzialem wiec do vw/skody/seata jeden kij po 12, 13 zl.otwor jest 2mm szerszy i ok 5mm dluzszy i bardzo latwo dalo sie go powiekszyc. Tym samym 500 dostala lampke a druga pojdzie do schowka ( wtym kwa premium nawet wmiejsca na tę lampkę nie ma. W tipo chociaż dziura była. Za cene jednej do fiata mam dwie i jeszcze pasującą krańcówkę z bmw.
Do tipka bym wzial ori ale skoro w tym drugim wgl nie przewidziano to może być cokolwiek. Tylko teraz włoskie auto jest skażone niemieckim.
Ceny z Fiata.
Wyłącznik schowka numer oem 46400182-KOSZT :120,55 PLN BRUTTO
lampka schowka numer oem 60685447-KOSZT : 152,64 PLN BRUTTO
haha ha ha 150 pln za takie gówno które musi się zlamać przy ktoryms kolejnym demontażu. to już lepiej aftermarketowe ledy (tzn lampkę z wkładem ledowym) wziąć za ułamek tej kwoty.
2-miesiące temu kupowałem u chinczyka, pasuje idealnie
zobacz tutaj
Dokładnie takie wkładałem do drzwi i są OK