To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
MICHO
Masz coś do beneficjentów 500+ ??? Rozumiem że gardząc tą grupą ludzi dowartościowałeś się na progu nowego roku??? Też jestem beneficjentem 500+!!! A w ogóle to nie ja tylko moje dzieci!!!
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Olej trola. Jakby w Polsce były takie zasiłki na dziecko jak chociażby na wegrzech albo w niemczech to ci bezdzietni pozabijali by wszystkie dzieci ze złości. Po prostu w naszym kraju każdy powód jest dobry aby kimś gardzić. Program nie jest obowiązkowy, jeśli masz 4-ke dzieci możesz nie pobierać tego dofinansowania (jeśli godność nie pozwala). Z drugiej strony jak nie masz dzieci albo masz tylko jedno to tez możesz się "brać do roboty" aby otrzymać 500+.
-
Chciałbym wtrącić się do rozmowy i przypomnieć, że to temat " Co dziś zrobiłem dla swojego Tipo " !
Nie karmy troli, nie rozmawiajmy o polityce, bądźmy dla siebie ludzmi, nie zachowujmy się jak dzieci i wróćmy do tematu...
Najlepszego w nowym roku
-
O jezu ludzie nie podniecajcie sie tak tym tekstem o 500+. To był tylko żart, być może lekko prowokacyjny i specyficzny ale należało by mieć nieco dystansu do siebie i nie atakować z furią za wpis o w sumie lekkej wymowie. Jeśli ktoś sie czuje dotknięty tym wpisem to przepraszam. Sam korzystam z 500+ i jest to pierwsze dobre posunięcie skierowane do społeczeństwa po latach pogardy
-
Ludzie nie ciągnijcie tematów politycznych , za chwilę zrobi się tutaj taki rozpiździaj jak w sejmie i się stąd wypiszę. Dosyć mam tego gówna w telewizji , to jest forum motoryzacyjne.
-
Jeśli to możliwe to prosił bym administratora o usuwanie postów które nie mają najmniejszego powiązania z głównym tematem wątku.
Forum ma pomagać w rozwiązywaniu problemów motoryzacyjnych a nie problemów społecznych naszego kraju.
-
1 załącznik(i)
Ja niestety wczoraj dla swojego Tipo zrobiłem to:
Załącznik 26107
-
-
To jest nielakierowany fragment, więc myślę to zrobić w jakieś firmie spawającej plastiki. Jak myślicie, da się to zrobić, żeby nie było widać i w rozsądnych pieniądzach? Bo jeśli nie, to zgłaszam z AC i niech ASO wymienia całość.
-
spaw plastiku zawsze będzie widoczny.
na coś najechał i czego nie zauważyłeś że tak się stało? :)
-
-
Wydaje mi się że dobry specjalista od spawania plastiku poradzi sobie z tym uszkodzeniem.:smile:
-
Cytat:
Napisał
tedybear
na coś najechał i czego nie zauważyłeś że tak się stało?
Cytat:
Napisał
bibi
Wysoki krawężnik
murek oporowy przy wjeździe do garaży podziemnych (naprzeciwko ogólnodostępnych miejsc postojowych), akurat przy jednym z bloków na osiedlu jest parę centymetrów wyższy, ale nie na tyle, żeby czujniki go wyłapały... dźwięk uderzenia usłyszałem jednocześnie z sygnałem czujników i tak dobrze, bo jakbym cofał szybciej, to metalowa barierka spotkałaby się z klapą
ale serce boli mnie strasznie
-
Czyli tzw. szczęście w nieszczęściu. Podjedź do jakiegoś specjalisty od spawania plastiku i on powie czy da radę to zrobić tak żeby nie było znaku po tym uszkodzeniu.
-
Zderzak do Tipo na allegro kosztuje kilka stów więc nie opłaca się przeszczepić.
Najpierw bym szukał wsparcia u "spawacza" plastiku.
Jak będzie nawet trochę widać to i tak ten element jest na dole i pewnie nie będzie przyciągał uwagi.
A czujniki jednak nieomylny nie są...
-
Dlatego mam jeszcze kamerę.Na niej było by widać tą przeszkodę.