To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Spotted TIPO -
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
uuuu .... już zderzak walnięty ? :/
W piątek 27-01 około godz. 14 Rondo Mogilskie - kierunek Nowa Huta - Białe TIPO z czarnymi klamkami i białymi lusterkami :)
W sobotę 28-01 około godz. 12 Decathlon Zakopianka - parking - czarne TIPO z panią za kierownicą :)
No cóż... ja walnąłem 6 dnia w słupek pod lidlem :p jeżdże ochrzczonym (pęknięty lakier na zderzaku :p )
-
Cytat:
Napisał
hackermuz
No cóż... ja walnąłem 6 dnia w słupek pod lidlem
Tym na Stojałowskiego czy na Witosa ? ;) Pod tymi nowymi Lidlami takie francowate te słupki zakładają. W lusterku nie widać, czujniki nie łapią i ... traaaach :/
-
tak to jest jak się TYLKO polega na technice :)
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Tym na Stojałowskiego czy na Witosa ? ;) Pod tymi nowymi Lidlami takie francowate te słupki zakładają. W lusterku nie widać, czujniki nie łapią i ... traaaach :/
Stojałowskiego :) czujniki pipcały ale dzieciaki na tyle skutecznie mnie zajęły sobą, że nawet nie zwróciłem uwagi, a że wcześniej przez tyle lat hatchbackiem jeździłem to nawet o dupie wtedy zapomniałem ;)
-
Ja tam omal nie urwałem sobie zderzaka w Cinquecento w czwartek :) W Ostatniej chwili się zorientowałem że coś nie tak jest ;) Czyli mieszkamy niedaleko siebie :) Pozdrawiam!
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Ja tam omal nie urwałem sobie zderzaka w Cinquecento w czwartek :) W Ostatniej chwili się zorientowałem że coś nie tak jest ;) Czyli mieszkamy niedaleko siebie :) Pozdrawiam!
będzie można się wymienić doświadczeniem ;) Gdzie zamawiałeś Tipo?
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Ja tam omal nie urwałem sobie zderzaka w Cinquecento w czwartek :) (...) Pozdrawiam!
Kiedy odbierasz Tipo?
-
Odbieram w Środę. Zamawiałem w InterAuto Zakopianka.
-
Czekamy, czekamy :food: I coś mi się wydaje, że wstawisz zdjęcia tego samego dnia ;)
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Odbieram w Środę. Zamawiałem w InterAuto Zakopianka.
Wysyłam PM ;)
-
-
Dużo już tych tipkow na ulicach, dzisiaj w Łodzi na Limanowskiego koło 11.00 biały taxi , rydwany miasta ;-)
-
16.02.2017 godzina około 22.00 szare Tipo ulica Dworcowa 13 Katowice
-
Ja już mam dość pytań policji jak się jeździ i czy się nie psuje.Prawie co rano jak jadę do pracy mam kontrolę trzeźwości i wtedy auto to temat numer 1.
-
Robs popularność boli. Trzeba się przyzwyczaić