Ja zadam lepsze pytanie, ile osób przeczytało Regulamin serwis gdzie się zarejestrowało? :P
To jest widok strony w wersji do druku
Ja zadam lepsze pytanie, ile osób przeczytało Regulamin serwis gdzie się zarejestrowało? :P
Ale trudne pytania zadajesz :) ,odpowiem na pytanie w topiku przewrotnie -czytam książki ...stare ,zniszczone ,takie kupowane na portalu aukcyjnym .Uwielbiam takie starsze wydania ,pożółkłe z historią . Gdy mam kupić książkę to najpierw patrzę na używki .
Stare książki są super i ten zapach :D Zupełnie inaczej się je czyta :) Dlatego też lubię biblioteki.
H.P. Lovecraft "Wyzwanie z Innego Świata".
S. King "Sztorm stulecia"
"Folwark zwierzęcy" ,ale zamówiłem ostatnie 2 Ciszewskiego do zestawu "meteo" . Jeśli kogoś interesuje ,to jest fajny zestaw "www" tego autora -polska jednostka wojskowa która miała odlecieć do Afganistanu z dzisiejszych czasów zostaje przeniesiona do ....1 IX 1939 r. Duża dawka informacji historycznych /wojskowych podlana fantazją :)
Też czytałem ostatnio "Folwark Zwierzęcy", teraz czytam "Nowy Wspaniały Świat" Huxleya.
dzięki :) muszę nadrobić zaległości i zacząć od pierwszej częsci
Aktualnie H.P. Lovecraft "W górach szaleństwa"
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4926...ach-szalenstwa
Skończyłem "Nowy wspaniały świat", teraz będę brał się za książki Lema :D
Zygmunt Zeydler-Zborowski - Nawet umarli kłamią
Ostatnio nie znalazłem nic ciekawego do czytania i po raz kolejny zacząłem czytać Sagę o wiedźminie Sapkowskiego. Nigdy mi się nie znudzi.