Ja mam podstawę również z 2016 konkretnie z listopada i mam dzieloną tylną kanapę więc trochę dziwna sprawa .
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam podstawę również z 2016 konkretnie z listopada i mam dzieloną tylną kanapę więc trochę dziwna sprawa .
Po przerwie urlopowej w fabryce w Turcji/ 1-20 sierpnia 2016r/ bodajże od 21 sierpnia 2016 we wszystkich nowo montowanych Tipo w standarcie stosowano dzieloną tylną kanapę i 5 zagłówek oraz boczne kurtyny - wcześniej- przed 21 sierpnia np w wersji Tipo/Tipo było to tylko za dopłatą - jak było w innych wersjach nie pamiętam .
Nie wiem jak w sedan, ale mój SW był składany w Ramadanie 2017r. i ma dzieloną kanapę z 2 zagłówkami (PoP).
Moja sztuka ma datę pierwszej rejestracji w sierpniu 2016 wiec miesiąc produkcji musi być jeszcze wcześniejszy. Wniosek zatem taki ze to chyba początek serii i chyba na dzień dobry takie golasy puszczali - pytanie tylko czym się wtedy różniła wersja Pop od Tipo skoro ten Pop to golas :)
W którym momencie postanowili kompletnie usunąć regulację wysokości pasa? Obecnie nie ma już niezależnie od wersji wyposażenia.
Panowie. Ponawiam pytanie od czego pasuje podnosnik trapezowy? Ten z tipo nie typowy jak na fiata bo ma różne wysokości tego elementu do progu.
ogladalem ostatnio w salonie bazowe tipo pop hb w tym czerwonym darmowym kolorze, jak dla mnie - tak jak lubie czerowne auta tak ten kolor zbyt intensywny.
co zauwazylem - w moim hb pop 2018 mam z lewej strony kierownicy pod guzikami swiatel/cisnienia opon jest schowek, niezamykany ale jest - w nowym 2019 tego juz chyba nie ma :)
Kurna ciekawe ile zaoszczedzaja na likwidacji tego "schowka na klucze od garazu" haha moze za doplata jest?
U zaraz pewnie zniknie rączka nad kierowcą, tylna lampka i kieszeń w fotelach...
I uchwyty na kubki ;)
Uchwytu na kubek już nie ma. Przynajmniej w tylnym podłokietniku. W Lounge 2017 mam wysuwany cup holder, a w S-Design 2018 już nie.
Pisałem o tych uchwytal z przodu, tylni zestaw do mcdonaldsa mnie nie interesuje bo i tak nie mam ;)