Nie tylko, sprawdzają jeszcze dokręcenie śruby rozrusznika od kabla zasilającego, oraz wymieniają rurkę dolotową powietrza - kilka postów wyżej zaznaczyłem ją na zdjęciu.
To jest widok strony w wersji do druku
Ciekawe co z tą rurką jest nie tak że ją też wymieniają??? W liście nic nie piszą o wymianie tej rury
Ale tu piszą, nie o wymianie a o kontroli prawidłowego montażu :
https://s16.postimg.org/m302z76fp/Capture2.jpg
Dzięki za ten link kolego:smile: Szkoda że nie znam języka Włoskiego bo nie wiem co tam piszą
Chrome ma wbudowanego tłumacza, do FF jest wtyczka ;-)
dostałem list z wezwaniem do kampanii 6052- odnosnie przewodów poduszki powietrznej.Zadzwoniłem do serwisu i w piatek mam sie zgłosić (czas reperacji ok 1,5 h)
dzisiaj bylem na kampani 6052, robia zabezpieczenie przewodow air bag przed przetarciem zakladaja ochrone izolacyjna, sprawdzaja montaz kabli przy rozruszniku, i nic pozatym mi nie powidzeli , a zrobili aktualizacje komp, listu na pismie o tej akcji nie dostalem jak do tej pory .
mi też chyba musieli zaktualizować oprogramowanie, bo skasowali Trip B, a chciałem mieć średnie spalanie z całego przebiegu i od początku nie kasowałem
pytałem przy okazji o nawigację, to w głupa lecą, że jeśli się nie da zaktualizować, to na pewno jest najnowsza
Lada dzień mam odebrać auto, byłem oglądałem, stoi już u dealera na placu, spisalem vin i wg tabeli zalicza się na kampanię 6079, zarejestrowałem się na myfiat jednak kampanii brak, możliwe że już go w Tychach zrobili i przez to nie pokazuje wymaganej kampanii? Czy pokaże się dopiero po zerowym przeglądzie?
Mnie się pokazała tak po tygodniu od rejestracji.
A no to pewnie wyjdzie z czasem
U mnie na "my fiat":
"KONTROLA POJAZDU
Prosimy o kontakt z dealerem w celu wykonania bezpłatnej kampanii serwisowej w Twoim samochodzie" .
Jeszcze nie dzwoniłem do dealera , czekam aż się jeszcze nazbiera "dupereli", nie będę jeździł po kilka razy... Po nr vin wydaje mi się że chodzi o tą podkładkę / uszczelkę w skrzyni biegów. Listu żadnego nie dostałem .
Mam auto kilka godzin. Około 19 zarejestrowałem sie na my fiat , wpisałem 80 km ( prawdę ) i tez mam ten dziwny komunikat : Prosimy o kontakt z dealerem w celu wykonania bezpłatnej kampanii serwisowej ....
he he . Tak szybko to NOWE auta się chyba nie psują ;)
6052, termin za tydzień... teraz pytanie, można bezpiecznie jeździć?