To jest widok strony w wersji do druku
-
Hej. Poradziłeś sobie z problemem?
-
-
Cytat:
Napisał
Baggio
Hej. Poradziłeś sobie z problemem?
a masz jakiś pomysł?
-
Lepiej więcej mniejszych pendrivów, np 4 Gb, są po 10 zł, tematycznie (gatunki muzy, słuchowiska, bajki dla dzieci).
-
Chlop ma radio z BT bez mozliwości streamu i nie ma tez wejscia AUX.
Nie zalezy mu na odtwarzaniu z pendraka ale STREAMU Z TELEFONU.
Rozwiazaniem nie są urządzenia bt na aux ani mniejsze pendraki.
Rozwiazaniem jest to :
https://allegro.pl/oferta/odbiornik-...hoC1CoQAvD_BwE
-
Cytat:
Napisał
Pawellopl
a masz jakiś pomysł?
Ja mam panel z AUX i USB wraz z orginalnym fabrycznym kablem do AUX- mogę ci to sprzedać i zainstalować w aucie w Łodzi.
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
Chlop ma radio z BT bez mozliwości streamu i nie ma tez wejscia AUX.
Nie zalezy mu na odtwarzaniu z pendraka ale STREAMU Z TELEFONU.
Rozwiazaniem nie są urządzenia bt na aux ani mniejsze pendraki.
Rozwiazaniem jest to :
https://allegro.pl/oferta/odbiornik-...hoC1CoQAvD_BwE
Kupiłem to już dawno temu ale radio nie wykrywa tego urządzenia.
-
w takim razie faktycznie. Albo wymiana panela na ten z aux albo wymiana radia. Osobiscie wymienulbym radio ale... to tylko mojw zdanie
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ja mam panel z AUX i USB wraz z orginalnym fabrycznym kablem do AUX- mogę ci to sprzedać i zainstalować w aucie w Łodzi.
Czy jest możliwość wymiany samego panelu w tym radiu czy trzeba wymienić całe radio ?
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Pawellopl
Czy jest możliwość wymiany samego panelu w tym radiu czy trzeba wymienić całe radio ?
Nie nie :)
Wymienia się tylko ten mały panelik z USB co jest obok gniazdka zapalniczki, żadnego radia nie trzeba wymieniać. To jest prawie plug and play.
Zamiast samego paneliku z USB wkłada się w to miejsce panelik z USB i AUX (są obok siebie) i podłącza się do radia do głównej kostki i jeszcze dwa kabelki trzeba dolutować
się do kabelków z gniazdka zapalniczki - to jest podświetlenie. Przyjedziesz do mnie do Łodzi to ci to zamontuje w w 30 minut i będzie AUX działać.
Tak to wygląda, ty masz tylko USB, a ten co mam ma jeszcze obok AUX :)
Załącznik 40127
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Nie nie :)
Wymienia się tylko ten mały panelik z USB co jest obok gniazdka zapalniczki, żadnego radia nie trzeba wymieniać. To jest prawie plug and play.
Zamiast samego paneliku z USB wkłada się w to miejsce panelik z USB i AUX (są obok siebie) i podłącza się do radia do głównej kostki i jeszcze dwa kabelki trzeba dolutować
się do kabelków z gniazdka zapalniczki - to jest podświetlenie. Przyjedziesz do mnie do Łodzi to ci to zamontuje w w 30 minut i będzie AUX działać.
Tak to wygląda, ty masz tylko USB, a ten co mam ma jeszcze obok AUX :)
Załącznik 40127
O to mi chodziło :) Jestem z Łodzi :) Jak się mogę skontaktować ?
-
Cytat:
Napisał
Pawellopl
Jak się mogę skontaktować ?
No to jesteśmy umówieni.
-
Ja tez mam taki panelik z aux i usb gdzieś walający się :-)
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ja tez mam taki panelik z aux i usb gdzieś walający się :-)
sam panel to mało, trzeba jeszcze mieć orginalną wiązke do AUX :)
-
Cytat:
Napisał
baki
Jak to urządzenie działa? Łączysz się z adapterem w trybie odtwarzania muzyki, a potem adapter łączy się z radiem w aucie w trybie rozmów?