adi a gdzie jest zaworek zwrotny:) bo mi własnie z tyłu psika po około 4 sekundach a wycieraczka na sucho chodzi odrazu
To jest widok strony w wersji do druku
adi a gdzie jest zaworek zwrotny:) bo mi własnie z tyłu psika po około 4 sekundach a wycieraczka na sucho chodzi odrazu
Jak mi nie raz nie działa obrotek to jak pukne mocniej od góry to zaczyna działać. Coś nie tak z zegarami?
A i na gazie bardzo kopci na biało :D. Tak ma być?
Zaworek jest przy kielichu amortyzatora z przodu od strony kierowcy. Idzie tam wężyk i na nim jest zamontowany.
Masz zimne luty na płycie zegarów - najlepiej zdemontować i przelutować jeszcze raz.
Raczej przy gazie normalna sprawa. Jak ci nie ubywa plynu chłodnicznego nie masz sie czym przejmować. Niektórzy polecają zrobić w tłumiku dziurkę żeby woda splywala, ale to jest temat dyskusyjny i każdy robi jak chce.
Dzięki za info. Jeszcze coś, muszę wymienić fotel kierowcy bo jest zniszczony. Czy fotel od Fiata marea pasuje do bravo?
A no XD faktycznie zapomniałem o tym :D
Jeszcze jedno pytanie.
Coś mi stuka i stuka z przodu, to chyba poduszka amortyzatora. Wiem, że trzeba ściągać amor by wymienić ją, jak myślicie ile kosztuje wymiana obu? I mam pod plastikiem pod maską na amorze gumę sparciałą, to jest guma od poduszki? Czy się osobno kupuje i tez daje się od góry?
I Jeszcze jedno, moje bravo 1.6 jest bez klimatyzacji. Czy posiada filtr kabinowy?
Jest ciemno i pada deszcz, nie będę grzebać teraz. Dzięki za info. Co z tą gumą jeszcze mi powiedzcie
Ktoś coś??
Jeszcze jedno pytanko, mam centralny z pilotem i gdy zamykam to nie mrygają mi kierunki a powinny, jak to podłączyć? I mam też domykanie szyb, ale np, mam szybę otwartą do połowy i tylko kawałek do góry pójdzie, muszę kilka razy otworzyć i zamknąć auto by doszła całkiem do góry. Jak to ustawić by za jednym razem się domkły?
centralny masz oryginalny czy dokładany? Bo w oryginalnych z tego co pamietam swiatla nie mrugaly przy zalączeniu centralnego. A za domykanie szyb odpowiada modul komfortu- powinien byc zamontowany pod schowkiem(taka czarna puszka).