To jest widok strony w wersji do druku
-
Z tego co pamietam to się wysuwało przednie do przodu a tylne do tyłu.
Bo swoje też malowałem.
@ Lisekg ja swoje wyczyściłem ładnie włokniną scierną, odtłusciłem, 2x przemałowałem podkładem, i na to potem 2 lub 3 warstwy lakieru do felg(został po innej robocie) i tak 2 lata się trzymia i farba nie schodzi.
-
A farba w sprayu czy pistoletem malowałeś?
Mam niestety strasznie wypiaskowane i wypłowiałe i tez coś powinienem z nimi zrobić... :roll:
Typowa srebrzanka lub chrom w sprayu natychmiast płowieje i strasznie to wygląda...
-
Cytat:
Napisał
szoszon
Jak wypisać te plastiki żeby nie polamac ..? To sie wysówa ? Czy jakoś trzeba to podwadzic ?
Tutaj masz poglądowe zdjęcia po zdemontowaniu zaczepów, trzeba je delikatnie podważyć po bokach i wysunąć do tyłu :)
https://www.olx.pl/oferta/relingi-da...5-IDr1KrL.html
-
Mam nadzieje ze nic nie połamie . 😧 . Na pewno nie będą już srebrne . ale jeszcze nie wpadłem na jaki kolor walne .
-
5 załącznik(i)
No i ja też zabrałem się za malowanie relingów, bo już były brzydkie.
I croma bez relignów jednak jest nie fajna
-
Czy listwa maskująca jest ta sama , czy trzeba kupić z relingami ?
z fotek , tego nie widać ... a nie mam blisko auta żeby to sprawdzić
-
A już myślałem, ze na czerwono pomalowałeś :cool:
-
Listwa jest inna, u znajomego w cromie sciagnelismy moje listwy i przylozylismy do jego i wycinalismy otwory pod relingi.
Ale nie potrzebujesz tej listwy, bez niej tez dasz rade wyciac otwory na relingi.Ja tak robiłem w mojej poprzedniej cromie.
A montaz w swojej cromie, zrobilem dzieki foto relacji kolegi lisekg.
@Lisek, tylko taki kolor podkladu mieli.
-
Witam mam pytanie do Stilo 3d czy w listwie zabezpieczającej pod relingi wycinales otwory dodatkowe.
-
1 załącznik(i)
Foto poglądowe kolegi lisekg
-
-
Odkopie troszkę temat
Jak wysunąć maskownice
Czy pod każdą maskownicą są śruby żeby przymocować relingi bo mam relingi ale nie mam listew i muszę zrobić dziury w tych co mam Chyba że ktoś chętny do pomocy przy tych pracach😁
-
Maskownice musisz przesuwać, przednią do przodu tylną do tyłu, ale bardzo ciężko to idzie.Ja zawsze je lekko podważam z boku, i wyskakuja.
-
Rozpracowałem ściąganie maskownicy. Czy relingi z przed lifta będą pasować do polifta. Czy otwory montażowe można przesuwać
-
Nie ma znaczenia czy przed fl czy po fl.Relingi są te same.Otworów montażowych nie da się przesuwać.