To jest widok strony w wersji do druku
-
6 załącznik(i)
Rozebrałem to, wlutowałem się w kostce ale zrobiło się ciemno i dałem spokój.
Załącznik 30558Załącznik 30559Załącznik 30560Załącznik 30561
Pod dywanikiem znalazłem taką wlepę. To jakieś kody? Można coś z tego odczytać?
Załącznik 30562
Pod schowkiem znalazłem taką kostkę
Załącznik 30563
Od czego ta kostka? Ktoś wie może?
-
Cytat:
Napisał
Voyager1
Od czego ta kostka? Ktoś wie może?
Moim zdaniem to kostka od B&M. Wygląda, że masz instalacje do tego a komputer (jednostka, centralka) czy jak to się nazywa właśnie mieści się w schowku (mała półeczka).
-
Cytat:
Napisał
Abramsik
Moim zdaniem to kostka od B&M. Wygląda, że masz instalacje do tego
Nie instalację tylko mam B&M i wszystko działa więc to chyba coś innego. Zajmuje to ustrojstwo pół schowka :D
-
Faktycznie wtyczka od B&M jest niebieska. A radio jakie masz? Może to od radia z Navi.
-
1 załącznik(i)
Takie.
Załącznik 30564
To auto jest naprawdę "grube" :D
Ta kostka wisi sobie luzem i jest wetknięta za ten plastik progowy.
-
No to już nie mam pomysłu. Może znajdą się mądrzejsi.
Ps. Teraz sobie przypomniałem, że kiedyś już pisaliśmy o naszych rydawnach i ich wyposażeniu bo to prawie rodzeństwo.
-
Czy na tej kostce jest jakaś naklejka z numerem? Jesli tak w po nim Latwo ją znajdziesz w eLern.
-
-
To jest kostka instalacji subwoofera.
-
1 załącznik(i)
-
Cytat:
Napisał
Voyager1
Pod schowkiem znalazłem taką kostkę
jeżeli piszesz o schowku nad nogami pasażera to będzie to wtyczka od zmieniarki o ile nie posiadasz
-
Cytat:
Napisał
manic
To jest kostka instalacji subwoofera.
Dokładnie... jest to instalacja pod Subbwoofer a dokładnie pod wzmacniacz w subwooferze, który ma napędzać wszystkie głośniki... Ta kostka jest w każdej Cromie w prawym przednim słupku za czarną osłoną
-
4 załącznik(i)
W końcu znalazłem czas i udało się założyć gniazdo 2xUSB zamiast gniazda zapalniczki w tunelu środkowym (tył).
1. Demontaż kratki (jest na zatrzaskach)
2. Demontaż gniazda zapalniczki
3. Montaż nowego gniazda 2xUSB (pasuje idealnie do otworu, mocowanie za pomocą gwintowanego pierścienia)
4. Podłączenie przewodów (u mnie były 3 przewody: czarny-masa "-", żółty gruby-zasilanie "+", żółty cienki-zasilanie do podświtlenia w starym gnieździe), założyłem konektorki na kable "-" i "+", które były w komplecie z gniazdem USB (te oryginalne nie trzymały), trzeci cienki żółty kabel zaizolowałem (kawałek rurki termokurczliwej)
5. Montaż kratki z nowym gniazdem USB
i gotowe
podziękowania dla kolegi Abramsik za pomoc przy "kabelkach"
Załącznik 31514Załącznik 31515Załącznik 31516Załącznik 31517
-
1 załącznik(i)
Dziś przy okazji montażu radia też postanowiłem ruszyć z montażem usb z tyłu :) faktycznie robota prosta u mnie konektory zostały, pasowały dobrze ale kolory kabelków miałem inne .
Załącznik 31666