To jest widok strony w wersji do druku
-
Brakowało mi nadkoli tylnych tych plastikowych co by syf mi sie nie zbierał, oraz dolne nakładki na progi, na razie trwa zbieranie elementów, działanie może wkrótce sie zacznie jak zamknę sprawy rozwodowe, tipo to super auto i widze coraz więcej go w moim regionie :)
-
12 załącznik(i)
-
Super.
Jaki rozmiar tarcz przychodzi do Tipo? Jaką firmę wybrałeś? TRW?
-
tarcze o ile pamięć mnie nie myli bo to mechanik dobierał 247 a tarcze raczej trw :) tamte co miałem to już groziły pęknięciem przy mocniejszym depnięciu :)
A co do tipka, to jak widać lampy od sedici wleciały już :) a na montaż czeka tłumik basowy co był w nissanie moim (udało sie go odzyskać :P ) lotka ori abartha, plastiki na progi ( zmęczone ale może uda sie je zrobić no chyba że trafię jakieś od alfy za grosze :P ) przedni nowy zderzak z szerokim wlotem i miejscem na spryskiwacze lamp :D te elementy zbieram po mału bo trafia sie okazja to biore. :badgrin:
Teraz jeszcze do zmiany wahacze przód, podprostować lewy błotnik ( no chyba że znajdę w kolorze) no i kumpel też będzie ogarniał masy w aucie :)
-
Czyli średnica niewiele większa jak u mnie (bodajże 240 wentylowane). Widzę, że autko zadbane. Co bardzo cieszy.
Powiedz jak przedstawia się sprawa korozji?
-
korozji o dziwo brak :P podłoga i progi zdrowe, po zimie siądzie konserwa bo teraz nie zdąże już :P
-
-
Tak z ciekawości zapytam. Przy wymianie wahacza wyciagales że zwrotnicy końcówkę drazka?
-
mechanik to wymieniał, ja bym się nie tknął tego. a czemu pytasz coś nie tak ?