Co do lamp to na prawdę okazja :)
To jest widok strony w wersji do druku
Co do lamp to na prawdę okazja :)
na lampy nadal czekam...
a przy okazji dorobiłem sobie końcówkę do diagnostyki auta na kablu VAG KKL OBD2...kupować przejściówkę skoro mogę zrobić to samemu jeżeli mało skomplikowane to jest :)
Załącznik 7679Załącznik 7680
do tego zainstalowałem program autorstwa tzok'a -> IAW ECU Scan - Open Source Software ...ostatnią wersję i działa, aż miło...tylko nie ma aktualnie czasu żeby zająć się tym co mi to to pokazało
Załącznik 7682Załącznik 7683Załącznik 7684
przyjdzie weekend to będę myślał...póki co spadam do pracy
Jak widzę takie druciarstwo to ręce mi opadają.. heh ;)
to dla Twojego nie opadania rąk postaram się to w dłuższej wolnej chwili zalać czymś plastycznym - pewnie klejem na ciepło koloru innego niż przeźroczysty, żeby wyglądało jak ta przejściówka ze alledrogo ;)
oczy do Lodówki przyszły przed chwilą...póki co zbunkrowane przed M&M'sami leżą na szafie i czekają na lepszą pogodę i trochę czasu...
Najważniejsze, że działa poprawnie
mieć prawie 40PLN, a nie mieć prawie 40PLN (cena za przejściówkę z przesyłką wyglądającą tak ja ta moja), to jest już prawie 80PLN,a to dla mnie nie powiem, ale sporo - na obecną chwilę prawie miesiąc dojeżdżania do pracy i nie tylko...działa i to się ma liczyć - w warsztatach czasami jeszcze większym "drutem" potrafią auta podpinać
za oknem ładnie...prawie ładnie...tylko ten śnieg i temperatura wszytko psują, a robić mam co przy aucie...więc następny weekend będzie pracowniczy :mrgreen:
no czy ja wiem czy ładnie... hmm.. słońce jest ale - 13 w centrum
ładnie bo słonce
dzisiaj jak na złość zaczął odpalać na strzał...ładnie na Pb najpierw a po krótkim czasie sam na LPG się przełącza - i nie wiem co o tym odpalaniu myśleć :?:
a z racji tego, że długi weekend mam, a Ci bardziej wierzący powiedzą że Święta - sprzątnąłem wnętrze i umyłem, ale tylko okna...i po porządkach worek 60L na śmieci prawie pełen - już wiem dlaczego Lodówka to taki paliwo-żłop...pełno niedojedzonych bułek/rogalików/pączków/itp., zabawek M&M'sów i ogólnie pojętych śmieci :badlos:
jutro zobaczę mój zakupiony via ynternety tłumik końcowy i odebrany przez tatę...czyli kolejny element układanki po lampach i amortyzatorach tylnych na drodze do "działającego w pełni Palio"...tylko gdzie ja to wszystko będę trzymał, skoro pogoda robić nie daje :rolleyes:
jak tak czytam ile śmieci miałeś to co ty zamiast do kosza to do auta..
Nie przejmuj się u mnie też tak bywa:(
ja dzisiaj przy głupiej zmianie filtra, zmarzłem w garażu a jak ktoś jeszcze nie ma garażu to już nawet nie ma po co wychodzić i coś robić
wiem wiem... domyślam się jak to wygląda z tyłu :)
Ja to znowu mam syf na tych gumowych wycieraczkach..