O to nie głupie:p zobacz nie pomyślałem.
Jak to mówią, co dwie głowy to nie jedna
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
To jest widok strony w wersji do druku
O to nie głupie:p zobacz nie pomyślałem.
Jak to mówią, co dwie głowy to nie jedna
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
Czyli dwa plany zlotów trzeba zrobić haha
Najlepiej w drugim końcu Polski :PP
Się towarzystwo rozochociło :P
Tak, jakby to żony/dziewczyny/narzeczone/kochank,i zobaczyły co my tu knujemy to Ciekawe jak byśmy się tłumaczyli :D
Ja pewnie obficie, albo padło by jak chcesz to idź tylko później nie proś i nie wracaj :P
Lukq, mogłeś napisać że żona, dziewczyna, narzeczona i kochanka w jednym :D
Wtedy to byś się tłumaczył :D
Tak szczerze polecam Miasteczko szczecinek duze jezioro ciekawe atrakcjie no i miejsce noclegowe tj. pole namiotowe, nie jest to duze miasto :D wiec jest tam spokój i cisza
No ja podobnie jak Piotrek myślę, i pewnie większość ludzi, ze jednak pokój z łazienką, to podstawa ;)
Dobrze jakby był taki standard jak na ostatnim ;-), no i miejsce gdzie motor będzie można wstawić co nie Egon :P
Ja myślę, ze miejsce to się zawsze znajdzie, trzeba tylko chcieć ;) ale fakt, ze widok niezastąpiony był ;)
Przyznam się szczerze że ja sobie nie wyobrażam nie mieć kibelka i łazienki w pokoju gdzieś na wakacjach
Yhm, ja tak samo. Jakiś standard trzeba trzymać :D
to niesamowita wygoda. raz miałem jedną łazienkę na piętro i zawsze byla zasikana. Powiedziałem sobie że nigdy więcej wspólnych łazienek, wolę dopłacić te 5/10zł za dobę i mieć czysto
My kiedyś byliśmy na wakacjach to wspólną kuchnie mieliśmy, na jedno piętro...(3 pokoje). To już było czasem nie do zniesienia.