To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Fiat Stilo -
1 załącznik(i)
w stilo poduszka pasażera jest dwu etapowa - w zależności do wagi wystrzela z całą lub połową mocy.
u siebie mam emulator maty (bo sama mata to w stilo długo nie wytrzymuje a kosztuje krocie) który symuluje że siedzi osoba dla której należy wystrzelić cały ładunek
Cytat:
Napisał
sebaoo2
tak też zrobił odrazu
i co wyszło? problem z matą?
jak odpalasz auto (teraz z rezystorem) to mruga Ci żółta ikonka ważenia pasażera na licznikach?Załącznik 6564
-
powiedział że problem z matą, mruga ta kontrolka
-
Odp: Fiat Stilo
To chyba jest tak że poducha ma 1 ładunek a twardość poduszki reguluje się właśnie przez czas kiedy się otwiera.. Z resztą to mało istotne jak to działa - trzeba tylko pamiętać żeby to z głową zaemulować..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
Mata jest tylko po to żeby sterownik odpalił poduszkę tylko wtedy gdy ktoś siedzi na fotelu.Poduszka strzela zawsze tak samo http://autokacik.pl/images/graemlins/skromny.gif
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Zielony
krótki przypis z instukcji stilo:
Załącznik 6565
w stilo zastosowane są poduszki 'multistage airbag', tutaj pare głównych cech tego systemu: Chilton How To Video Series: How To Understand a Multi-Stage Airbag System - YouTube
-
O widzisz tego nie wiedziałem,ale głównie odpali albo nie,więc jak mata uszkodzona to rezystor załatwi sprawę.
-
dzięki wszystkim za informacje;-)
-
Małe audio przygotowane do założenia;-)
Radio Pioneer DEH-2300UB
Wzmacniacz Pioneer GM-3400T
Głośnik 30cm Pioneer TS-W303R
Okablowanie specjalne pod Pioneer
-
Piooonnniiieeerrrr :) ja u Siebie mam radzi AEG nie podam modelu bo nie wiem. Za to wzmacniacz Carpower 700W plus Lanzara 12 cali :) efekt jest taki że zanim widać mój samochód wcześniej jest BASS :)
Swoja drogą ten twój zestaw to taki kosztowny interes? ile kosztował jeśli można wiedzieć ?
-
Sprzęt już ma 2 lata, był już w dwóch autach i nie zamierzam go na razie zmieniać;-)
za radio dałem 350zł
wzmacniacz 370zł
skrzynka od blaupunkta parę zł, głośnik około 280zł i kable 150zł
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
ale sprzęcik daje rade :P
-
to mój zestaw to kosztował tak radio 250 wzmacniacz 300 głośnik 350 a skrzynie sam zrobiłem.
-
4 załącznik(i)
Pierwsze przymiarki radia:P
Załącznik 6671
Załącznik 6672
a tu już założone i podłączone ;-)
Załącznik 6673
a może oryginalne zostawić i też je podłączyć,np w tym miejscu:smile:
Załącznik 6674
Tam jeszcze brakuje rameczki na pioneer-ku ale wszystko jest i jak będzie już na gotowo to będzie założona;-)
-
Fajnie wygląda ale ładniej by wyglądało 2 dinowe : D
-
Różnica dźwięku pomiędzy radiem od Stilo a tym co założyłem jest kolosalna, wcześniej myślałem że głośniki są słabe,albo już zużyte ,ale po wymianie radyjka słyszę że wszystko jest w porządku:smile:
Cytat:
Napisał
Uchol
ładniej by wyglądało 2 dinowe
na takie przyjemności to trzeba mieć gruby portfel;-)
-
Cytat:
Napisał
sebaoo2
wcześniej myślałem że głośniki są słabe,albo już zużyte ,ale po wymianie radyjka słyszę że wszystko jest w porządku
u mnie było to samo :D cieszyłem się, że nie zamówiłem głośników z radyjkiem, bo te fabryczne w zupełności dają radę - przynajmniej na moje niewymagające ucho :P
spasowanie wyszło fajnie, a smo radyjko rózni się od mojego tylko brakiem przycisku do odrzucania połączeń :P