była już trochę poniszczona. Po małym dzwonie poprzednim autem, ale mam do niej sentyment i postanowiłem coś z nią zrobić, by i w Punto mogła się znaleźć :D
Teraz walczę z amorem bo nie mogę sprężyn wymienić ;/
To jest widok strony w wersji do druku
była już trochę poniszczona. Po małym dzwonie poprzednim autem, ale mam do niej sentyment i postanowiłem coś z nią zrobić, by i w Punto mogła się znaleźć :D
Teraz walczę z amorem bo nie mogę sprężyn wymienić ;/
Wiosna idzie to i trzeba się zniżyć by powąchać pierwsze przebiśniegi :D -75mm a do zderzaku tylko 70mm
Dalej walczymy z progami i montażem nowych zderzaków, przód wersja z szerokim wlotem.
Załącznik 7279
a te naklejki? do czego to?
a zostało mi trochę tego bo miałem zlecenie na oklejenie auta więc postanowiłem i okleić swoje :D
To czekam na więcej zdjęć :)
tylko taki kawałek oblepiłeś?
Kolega mowi ze mu troche zostalo..Wiec moze tylko tyle albo tylko tyle na tym zdjeciu widac..Mimo wszystko lepiej zaczac powoli i po mniejszej ilosci..Niz przedobrzyc..
Jak np. u mnie na klamkach..Tyle ze z plastiku da sie latwiej zedrzec :)..
BTW :D Mnie z tym foto bardziej chodziło o glebę a nie stickerbomb :tongue
Co do błotnika to jest tyle :D
Mam jeszcze szybę tył oklejoną. Nie chce za bardzo przesadzić (różne wzory stickeru to żeby niebyło założenie tego projektu :) Jak dla mnie nudno auto wygląda jak wszystko jest oklepane jednym wzorem ) bo teraz chce iść w stronę doprowadzenia go do pełnego użytku (Zmora to te progi na które nie mam czasu ;/) :D
Tu jeszcze foto jak było świeżo położone na baze ;)
Załącznik 7301
Załącznik 7305Załącznik 7306
Autko w środku jest sporo oklejone carbonem :)
Załącznik 7302
Załącznik 7303
Załącznik 7304
Fajnie to wyszło;-)
Dziś kończę zawieszenie i rozbieram auto :D Czeka mnie demontaż błotników, zderzaków, drzwi, środka, wydechu i chyba tyle :D W końcu zaczynam progress z progami bo podłoga była robiona w zeszłym roku ;)
no stick bomby i carbon super wyglądają :) no i oczywiscie oczekujemy wiecej fotek :) (chociaż i tak jest duzo) :)
te carbonowe elementy - WYPAS
Doba to dodam jeszcze foto zdesia który bd na dniach na swoim miejscu :) co do niego mam 2 pomysły albo go zrobić na gładko tzn usunąć miejsca po halogenach i te małe wloty nad nim albo ciemne halogeny + przemalowanie listw na czarny lub biały mat. Biały by ię zgrał z kolorkiem feli który już na początku kwietnia się pojawi ;)
Załącznik 7353
Miałem też lotkę w carbonie ale kolega się uparł że chce taka i mu dałem za półdarmo (mam już nową w kolorku auta i również będzie czymś oklejona być może że potraktuje ją hydrografiką w celu zrobienia sobie reklamy usług :p )
Mam nadzieję że uznacie że autko robię ze smakiem :food: a nie jako kolejny tjuning :confused:
Na pewno laminatów nie nic nie pojawi, chyba że nie uda się dostać org progów z punto gt. To będę szukać imitacji lub sam coś zrobię z żywicy w wolnej chwili ;)