Blazej a jaka wielkosc ma AutoMapa :?: to aplikacje (plik) wielkosc ma sam nosnik (nawigacja) ;)
Z jednym masz racje... ja AutoMapy używam od paru lat i nigdy nie zamienię na inną, jedyne co to co parę miesięcy aktualizuje do najnowszej wersji ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Blazej a jaka wielkosc ma AutoMapa :?: to aplikacje (plik) wielkosc ma sam nosnik (nawigacja) ;)
Z jednym masz racje... ja AutoMapy używam od paru lat i nigdy nie zamienię na inną, jedyne co to co parę miesięcy aktualizuje do najnowszej wersji ;)
zaryzykuję stwierdzenie ,że automapa to jedna z lepszych map na rynku :)
dokładnie :)
automapa to podstawa :D ja jestem jak najbardziej za nią czy na małym czy dużym gps'ie
a tak swoją droga to gps ogłupia nie uważacie?? kiedyś jeździłem na mapie i jakoś lepiej się potem orientowałem w nowym miejscu gdzie jestem. dlatego teraz najpierw mapa potem gps i na końcu trasy znowu mapka
ja używam gps'u tylko gdy nie wiem jak dojechać na jakąś ulicę ;)
Dziś aktualizuje AM do 6.10,
Z Niedzieli na Poniedziałek będę testował na trasie, podobno jest o niebo lepsza.
Jeśli będzie taka jak ta, która została ostatnio wydana na Andka to będę zadowolony.
Gdyby ta na andka działała na każdym telefonie byłoby super ;)
A ja mam Samsunga Galaxy Ace i dupa ;) Czytałem w necie, że nie jestem wyjątkiem - na tym telefonie po prostu ta aplikacja nie smiga.. Support automapy milczy więc albo mają w dupie albo nie wiedzą jak sprawę ugryźć..
Powiem Ci że jedno i drugie. Oni w ogóle przespali cała akcję z Androidem. Nie zdawali sobie chyba sprawy że ten system w tak szybkim czasie zyska taką rzeszę użytkowników. Windows Mobile też miał wiele wersji ale jądro systemu bardzo podobne i łatwiej było to dopasować a Androida jest już kilka znacznie różniących się od siebie wersji. I każda wersja ma zupełnie inne jądro systemu. Większość aplikacji pisana jest pod konkretny numerek wersji Andka i na innej już nie za bardzo chce działać
Wiesz testowałem ją u mnie po mieście i raz w Kaliszu i jest OK ;)