Witajcie, niedawno stałem sie posiadaczem Fiata Stilo i mam nadzieje uzyskac wiele ciekawych informacji na temat tego modelu :) Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie, niedawno stałem sie posiadaczem Fiata Stilo i mam nadzieje uzyskac wiele ciekawych informacji na temat tego modelu :) Pozdrawiam
witam jestem nowym klubowiczem posiadam doblo 2 tygodnie wiec napewno bede mial 1000 pytan .pozdro
Witam wszystkich
Witam czesc:smile:
Witam wszystkich!
Witam wszystkich! jestem tu nowy,potrzebuje informacji; jaka rezystancje powinien miec czujnik polozenia walu w fiat brava 1.2 16v? stanalem na swiatlach i auto zgaslo,moj czujnik pokazuje 1230 ohm i tylko minimalnie sie zmienia gdy przesuwam nad nim ''klucz
Witam wszysztkich
witam, jestem nowy
witam wszystkich
Siemaneczko wszystkim, pozdrowienia dla posiadaczy Fiat-ów.
Jestem tu nowy ale Fiatem (służbowo) śmigam od 3 lat, Scudo II 2007, 1.6 Multijet 90.
Witam jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich
Witam :) Rok temu przypadkiem kupiłem Palio w sensownym stanie :) Pozdrawiam :)
Witam wszytskich
Witam wszystkich , mam nadzieję ze zasięgnę tu kilku porad.
Witam wszystkich fanów pięknych Włoszek !
Cześć wszystkim, właśnie stałem się posiadaczem fiata stilo 1.4 95km i zaczynam z nim przygodę mam nadzieję że będziecie mnie wspierać w problemach chociaż nie chciałbym ich spotkać na swojej drodze :)
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Fiata Doblo, mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracować.
Witam, pozdrowienia z Krosna :)
Witam wszystkich :smile: Stałem się dzisiaj posiadaczem Marei Weekend, mam nadzieję że będę zadowolony.
witam wsystkich