To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Z mężem od dzisiaj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Tipo Sedan Pop z dodatkowymi opcjami (koło zapasowe, radio z bluetooth + sterowanie z kierownicy, kierownica i gałka biegów w skórze, tempomat, czujniki parkowania tylne, lakier metalik, podłokietnik przód, dywaniki). Kolor czerwony amore :) Czerwona strzała :) Przepiękny i przyciąga wzrok ;)
-
Gratulacje. Czerwony the best
-
gratuluję !!!
ja czekam na swojego tipka i dłuży mi się straszliwie
-
Dzięki :) My jak na pierwszy dzień jesteśmy przeszczęśliwi :)
My braliśmy jeszcze z ostatnich sztuk dostępnych od ręki z wyprzedaży rocznika bo potrzebowaliśmy na już, dlatego sprawnie poszło :)
Cierpliwości. Ile jeszcze do odbioru?
-
ogólnie 22 tydzień produkcja czyli jak nic się dziwnego nie wydarzy to może koniec czerwca początek lipca :) czyli jeszcze minimum miesiąc
-
Witam wszystkich.
Oto mój skromny Tipo HB pop, zamówiony 4/05 - gotowy z placu od dealera bo był mi potrzebny samochód szybko i nie za drogi. Był by do odbioru w 5 dni gdyby nie zonk z finansowaniem.... Jestem zadowolony ze stosunku jakości do ceny i wyposażenia. (oglądałem różne pojazdy Tipo najlepszy był ).
Pierwszy wybór to był sedan ale wersja Tipo lub Pop oglądałem na placu u dealera bo wystawione oczywiście Lounge no i to była porażka, podsufitka wisząca ze 3 cm od blachy brr.
Drugi wybór SW Pop dużo lepsza jakość wykonania ale do miasta i jazdy w gora 2 osoby za duży, tak więc kompromis to HB.(chyba Fiat słucha opinii rynku trochę bo nie dorobki sedana zniknęły, jest uchwyt w bagażniku do jego zamykania i są haczyki na zakupy) To duży wygodny HB porownajcie z innymi HB na rynku 😉
PS. 4 fotka - polecam odświeżacz powietrza dla prawdziwego faceta 😛https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7a62fa900.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...711775823b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aeabcf108f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4aac825913.jpg
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka
-
Super sie prezentuje. Aż zaczynam miec wątpliwości czemu sie tak opieralam przed bialym, wyglada ekstra!
-
Cytat:
Napisał
Katatarina
Super sie prezentuje
zwłaszcza w środku :)
-
2 załącznik(i)
Nie zamienił bym na beemkę taką swojego Tipo - serio ;-) ( pewnie cena Tipo x2 co najmniej)
Załącznik 28228
wnętrze brzydkie :- /
Załącznik 28232
-
Już kilka osób mi mówiło, że nasze czerwone Tipo wygląda jak Mustang a nie jak Fiat :)
Też nie zamieniłabym na żadne Audi ani BMW :) Póki co to pełna radość z Tipo :)
-
Tak , oczywiście. A świstak siedzi i zawija w sreberka.
Za chwilę będzie jak na forum Dacia , wszystkie samochody są totalnie ..jowe , tylko nie Logan i Sandero :smile:
-
To ze Tipo w swojej kategorii cenowej daje rade, to nie znaczy ze jest liderem rynku. Bo nie jest i nigdy nie bedzie. A u kazdego producenta, no moze z wyjatkiem Dacii mozna znalezc lepsze auto, lecz duzo drozsze. Ot cała filozofia.
-
Mnie też trochę śmieszą stwierdzenia że tipo to jakiś cud techniki. Może dla ludzi którzy jeździli od zawsze fiatami tak jest ale jak ktoś jeździł autami innych marek to wie że tipo to zwykłe auto które nie jest wolne od wad:smile:
-
A znasz jakieś bez wad auto ?
-
-
Też planuję automat z w miarę wyposażeniem , jaka suma uzbierała się przy twym wyposażeniem co kupiłeś, do waldekw
-
To i ja się pochwalę :D
Dzisiaj zamówiłem białego Tipo Hatchback 1.4 95 KM loungue+ przyciemniane szyby + PTC + koło zapasowe + LPG tartarini :)
Za tydzień będę wiedział, kiedy auto wejdzie do produkcji.
Jedyne co mnie dręczy to, że nie zauważyłem w tej całej euforii w salonie , że na fakturze jest napisany "ZADATEK" a gościu mówił o zaliczce...Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezproblemowo.
-
Ja mam "zaliczka" na fakturze
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Jeżeli jesteś na 100% zdecydowany to chyba lepiej, że masz napisane zadatek. Teraz to oni muszą się spisać.
-
Dzisiaj dzwonił do mnie dealer :) powiedział, że tipek będzie produkowany w tygodniu nr 30 - czyli końcówka lipca. Stwierdził, że auto u niego na placu powinno być pod koniec sierpnia :) Zamawiałem 3 czerwca.