To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Radio 5"; mata do bagażnika; wymiana opon na zimowe.
-
Cytat:
Napisał
letis
zrezygnowało z czego? Z sedana? z HB? Czy w ogóle z Tipo zrezygnowali? Powiedz coś więcej kto tak twierdzi - swoje informacje masz czy może dealer?
Info od dealera, na Polskę było podobno 1500 aut na ten rok podobno i teraz jest problem, ci co zaliczkowali dostali jakieś chore terminy i porezygnowali ale może ktoś jeszcze potwierdzi bo to na razie traktuję jak plotkę.
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
tasior27
Radio 5"; mata do bagażnika; wymiana opon na zimowe.
Jakim cudem radio? Przecież jest montowane w fabryce...
-
Nie wiem jak. Ale zamawiałem z 3". A z fabryki wyjechał 5":)
-
Moze podmienili na podobny model (ktoś zrezygnował) bo z Twoim były problemy, a wiedzieli ze sie nikt nie obrazi za lepsze radio.
-
Wątpi by ktoś kupował wersje Tipo w automacie:P
-
Widziałem mail z centrali fiata w styczniu. wypisane było 400 kombi, 2250 hb i 2000 sedanow. Nie wiem tylko na jaki to okres, ale chyba na pierwszy kwartał. Nie wchodziłem w szczegóły bo interesowało mnie kombi.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
Widziałem mail z centrali fiata w styczniu. wypisane było 400 kombi, 2250 hb i 2000 sedanow. Nie wiem tylko na jaki to okres, ale chyba na pierwszy kwartał. Nie wchodziłem w szczegóły bo interesowało mnie kombi.
Niestety nie mam już dostępu do infrastruktury Fiata, zmieniłem pracę 2 lata temu.
-
Mam pytanie, jakie opony dostajecie w tym okresie w salonie? Dają w domyśle zimowe czy musicie dopłacać?
-
-
Cytat:
Napisał
ffun
Mam pytanie, jakie opony dostajecie w tym okresie w salonie? Dają w domyśle zimowe czy musicie dopłacać?
Letnie Bridgestone Turanza (tureckie...). Dealer sprzedał mi zimówki (Fulda) w cenie lepszej niż sam mógłbym znaleźć w necie :-)
-
Miałem do Kropka Fuldę Gravito, nigdy więcej badziewia tego producenta :!: W Kropku Nokian WR D4 robią robotę, są przeciwieństwem wymienionego wcześniej badziewia - przede wszystkim na Nokianach Kropek jedzie prosto, co nie było możliwe na Fuldzie - ciągnęło kierownicę w prawo, opony po prawej cięło po zewnętrznej, po lewej od wewnętrznej :!: Widziałem na sieci kilka dokładnie takich samych przypadków z tymi oponami.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Miałem do Kropka Fuldę Gravito, nigdy więcej badziewia tego producenta
Fulda Kristal Montero 3 - miałem również w poprzednim samochodzie. Bardzo przyzwoite opony.
-
-
Bridgestone Turanza letnie. Zimowe Dębica Frigo 2 dokupione u dilera w cenie niższej niż w necie.