Witam i pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam i pozdrawiam
witam wszystkich
Witam i pozdrawiam
Witajcie, przybywam z innego forum z włoskimi autami :)
Witam wszystkich jestem tu nowy
Witam wszystkich fanów fiata
Witajcie amatora świeżaka. jestem tu gdyż poszukuję wielu tematów dla mojego fiata cromy 2005 r . Teraz na tapecie mam wszystko co jest związane z navigacją. wysłucham każdej rady jak opanować to "zwierze" od softu aż po mapy
witam i pozdrawiam wszystkich :)
Witam gorąco, jestem nowym, zadowolonym jak narazie posiadaczem grande punciaka:) kropki górą! Na forum trafiłem, bo chce z mojego autka zrobić jeszcze lepsze autko a to trudne bez pomocy innych forumowiczów:)
Witam wszystkich otoz potrzebuje pomocy ...Zakupilam auto fiat brava 1.4 i pojawil sie problem gdyz przy jakim kolwiek skrzyzowaniu zwalnianiu obroty spadaja i gasnie wiec musze go podtrzymywac na gazie ...tyczy sie to zarowno benzyny jak i gazu ... odpala za kazdym razem ale tylko jak trzymam pedal gazu do konca ......w czasie jazdy jest dobrze ...ale przy skrzyzowaniach masakra ...mechanik sprwdzil swiece wszystko jest na 1 cylindrze iska jak go odlaczyl auto chodzilo normalnie a jak kazdy inny odlaczal po kolei bylo gorzej chodzil jak traktor ...stwierdzil ze byc moze jest to problem z glowica i trzeba by ja naprawic koszt tego by wynosil ok 600 zl ...i tu jest pytanie czy jesli zrobie ta glowice to wszystko bedzie dobrze ??? czy kupic silnik ??Dziekuje za pomoc
Witam,
Także jestem tutaj nowy..
Posiadacz fiat grande punto 1.3 Multijet 75 KM
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów, posiadaczy i użytkowników wszelkiej maści Fiatów :)
Witam. Jestem tutaj nowym użytkownikiem forum.
Na początku była Siena, potem Punto II FL teraz Croma II i tak wyżej aż do.... Freemont :lol:
Witam,
Także jestem tutaj nowy..
Posiadacz Alfa 147 1.9 JTD
Pozdrawiam wszystkich
Witam Wszystkich!
witam wszystkich
Witam, wszystkim, posiadam fiata sedici i fiata ducato 2.8 JTD 2004 r
Witamy wszystkich serdecznie :dlon:
Witam wszystkich ;)
Witam. Od dziś jestem posiadaczem Punto 2 FL. Liczę na pomoc użytkowników w pierwszych naprawach, oczywiście sam też coś podpowiem jeśli będę umiał ;)