Witam Was serdecznie
----------------------------
Darmowe ogłoszenia
Anonse matrymonialne
Baza telebimów
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Was serdecznie
----------------------------
Darmowe ogłoszenia
Anonse matrymonialne
Baza telebimów
Dzień dobry
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów
Hej. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam nadzieję że znajdę tu wiele cennych uwag na temat "fiaciorów" a może i ja zdołam komuś w czymś doradzić.
Pozdrawiam.
Witam, potrzebuje schematów panda 2009
Witamy wszystkich bardzo serdecznie :dlon:
Witam wszystkich Forumowiczów :-)
Witam DeZ fiat brava 1,6 ;p
Hejka , ciesze sie ze tu trafilem ;)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Hejka , ciesze sie ze tu trafilem ;)
Witam wszystkich
Witam wszystkich użytkowników
Heya zaczynam przygodę z fiatem więc bardziej potrzebuje Was niż wy mnie.
Witam i serdecznie wszystkich pozdrawiam Jestem "nowy" Przez dlugi czas nie zabieralem glosu tylko czytalem. Dobrze jest jak sie wszystko kreci. Jednak przychodzi taki moment ze wrescie nadchodzi koniec zadowolenia z siebie i swojego auta. Moj problem to ABS. Widze ze jest juz zaczety watek " [COLOR=#304c80]Problem z Lucas EBC 430 ABS[/COLOR] " wiec sie do niego dolanczam. Do uslyszenia.[COLOR=#304c80] ABSAaAa[/COLOR]
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Jestem posiadaczem Fiata Cromy 2.4 2009. Jest to mój pierwszy Fiat, wcześniej użytkowałem Volvo 850 2.0T. Przyznam, że jestem miło zaskoczony posiadanym obecnie autem.
Pozdrawiam,
Mariusz
Witam serdecznie wszystkich:)
Przymierzam się do zakupu Cromki II i od pewnego czasu już wertuję strony forum, ale nadszedł czas, by się w końcu ze wszystkimi przywitać:)
Pozdrawiam,
Łukasz
Witam wszystkich:))
Dzień Dobry Jestem nowym klubowiczem, chciałbym pozdrowić klubowiczów
Witam wszystkich! Od niedawna jestem posiadaczem Bravy. Pozdrowienia z małopolski :)
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem fiata pandy :)