https://youtu.be/07AZHkkLR0k
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
https://youtu.be/07AZHkkLR0k
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Nie to zeby spryskiwacze jakos mnie draznily ale moze ma to jakies ukryte zalety. Tzn te kity za 2dychy bo to z mesia po pierwsze pewnie kosztuje dużo kruzejros i pochalnia hektolitry plynu jak jest na calej dlugosci wycieraczki
Serio drugi bieg bez opcji z czujnikiem deszczu zmienia interwał wraz z prędkością.tzn tak jest w mito. No chyba tego nie spierdolili? Bo nie badalem przyjalem jako pewnik
A pamietam ze w tej skodzinie ta dysza na wycieraczce to sie nawet sprawdzalo choc to prawie za niemca było.
Gdyby nie forum w zyciu bym na spryskiwacze uwagi nie zwrocil. Czlowiek sie uczy ;-)
Ja bym przy Tipo nic nie przyjmował jako pewnik ;-)
Wkurza mnie nie tylko w tipo ale w innych markach tez ze w erze nawigacji, smartphonów i kamerek producent nie pomysli o zasilaniu przy lusterku wstecznym do tych gadzetow.
Mam fotochromatyczne :) z lampki łatwo ale to juz druciarnia 😉
Pomyślcie sobie jakby to wyglądało gdybyśmy mieli zasilanie w lusterku. Kamerka samochodowa na szybie podłączona do zasilania w lusterku i 2 metrowy kabel zasilający wiszący i dyndający przy szybie. I znów masa malkontentów, którym by to nie pasowało :)
Co lepszego można kupić w podobnych pieniądzach (sedan 1.6 mj longue 80 000zł bez rabatu)?
Ogólnie skoro za te same pieniądze można kupić lepsze inne auto to czekam na propozycję. Nie rozumiem wypowiedzi o kupnie auta mniejszego itp. Jeżeli ktoś kupił tipo to znaczy że chciał małe auto rodzinne segmentu c. A co mnie obchodzi fabia kiedy to klasa b? Porównujemy c do c bo takiego szuka większość użytkowników tipo. Znajdzie ktoś coś w takiej cenie?
Ja jednak nie rozumiem pewnych przemyśleń ludzi tutaj zalogowanych. Kupił auto, które mógł obejrzeć z każdej strony, mógł się przejechać na jeździe próbnej, mógł go zmacać dowolną ilość razy, kupił go w końcu a potem ryje sobie banie czy dobrze zrobił i co mógł kupić innego w tej cenie lub na siłę doszukuje się wad.
Nie rozumiem takich ludzi.
Miałeś okazję obejrzeć auto i się nim przejechać, ukończyłeś 18 lat zatem jesteś pełnoletni i świadomy i bierzesz odpowiedzialność za swoje czyny zatem jeśli już kupiłeś auto ciesz się nim a nie doszukuj się wad i nie zastanawiaj się które lepsze.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
jak skrócisz kabel zasilający oryginalny od kamerki???? Przecież większość ludzi nie wie co to lutownica. a poza tym rozpieprzysz kabel i nie masz gwarancji. A za każdym razem niezależnie od usterki np MIO prosi o dosłanie ładowarki - a przerobienie kabla na krótszy = utrata gwarancji
u mnie długi kabel wychodzi przy fotochromatycznym lusterku idzie podsufitką, słupkiem A lewym, tam są bezpieczniki i tam jest zamontowane gniazdo od zapalniczki bo mio ma wejście własnie do takiego gniazda. Wszystko w ASO zrobione przez elektryka. Działa i smiga bez zastrzerzeń
u mnie długi kabel wychodzi przy fotochromatycznym lusterku idzie podsufitką, słupkiem A lewym, tam są bezpieczniki i tam jest zamontowane gniazdo od zapalniczki bo mio ma wejście własnie do takiego gniazda. Wszystko w ASO zrobione przez elektryka. Działa i smiga bez zastrzerzeń
A ile taka przyjemność w ASO kosztuje?
Ok 150 zl zalezy od aso i daja wpis do ksiazki gwarancyjnej.
Punto mnie kosztowało 0,7L i mam wpis do książki
150pln???? Gdzie tak tanio. Jak poszedłem oficjalnym źródłem to krzyknęli 450pln. Zakładając że u nich roboczogodzina kosztuje 150pln to wg cennika wynikało iż elektryk będzie mi to robił 3 godziny, gdzie roboty jest max na 30 minut. I co z tego, że Pana co rejestruje i umawia naprawy zapytałem się skad taka rozbieżność 30minut a ich 3godziny. Nie odpowiedział nic tylko się uśmiechnął.